KK Mladost – KK Pusta Reka 80:93 (18:24, 26:21, 22:23, 14:25)

Zaječar: Hala sportova. Gledalaca 100. Sudiski par: M. Vulović- M. Šišpetić.

KK MLADOST: Novaković-11, Lazaervić -5, Petrović 11, Milošević 7, Ilić, Nikodijević 5, Vraunović 13, Ivanović, Matejić, Kraunjac, Prvanović 4, Viku 24.

KK PUSTA REKA: Ljubisavljević , Mitić 30, Milovanović, Kostić 5, Veljković 2, Jović, Stefanović, Marković 12, Milivojević 18, Mihajlović 13, Jovanović 13, Mladenović

Igrač utakmice: Slobodan Mitić

U nastavku drugog dela prvenstva košarkaši Puste reke iz Bojnika prevođeni Slobodanom Mitićem – Žućom već u prvoj utakmci na gostovanju u Zajećaru savladali su domaću Mladost i tako najavili mnogo bolje igre od prvog dela prvenstva. Pobeda koja ostaverana najvaljena je već u prvom peridu igre kada su Bojničani rešili us voju korist sa šest poena razlike (18:24).

Jedni perod igre koji  su u domaći košarkaši rešili u  svoju korsit je drugi (26:21) što je bilo premalo da poraze razigrane Bojničane. Treći period igre  samo jedan poen u korist goste (22:23)  ali je zato poslednji perid bio nabolji na utakmci pobednika koji su bili bolji od domaćina čak 11 poena (14:25) što je i odlučilo pobednika u Zaječaru.

U pobedničkom timu uz Mitića dobru igru prikazali su još Milivojević, Mihajlović i Jovanović. Dok u poraženom domaćem sastavu uz  Vikua pohvale zaslužuju još Vraunović, Novaković i Petrović. U sledećem kolu u nedelju košarkaši Puste reke dočekuju košarkaše iz Bora pa je to dobra prilika za novu pobedu na svom parketu, gde se očekuje i podrška njihovoh navijača.

Vukašin Stevanović

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net