JugSport.net

sportski portal južne Srbije

DANILO SUJIĆ POJAČA REDOVE KNJAŽEVČANA

Prvo veliko pojačanje u redovima Timočanina je štoper Danilo Sujić, koji je u predhodnoj sezoni branio boje Radničkog iz Svilajnca.

Stameni levonogi štoper je svoju fudbalsku karijeru započeo u Čukaričkom nastupajući za sve selekcije mlađih kategorija. Njegove fudbalskekvalitete zapazili su Jagodinci pa su ga angažovali u sezoni kada je Jagodina igrala u Prvoj ligi Srbije. Nakon tri godine napustio je Jagodinu i nastavio karijeru u Svilajncu. Fudbalski put ga je doveo u Knjaževac.

Mladi štoper se odmah uklopio u knjaževačku sredinu i već na prvoj kontrolnoj utakmici protiv Knjaza ne samo što je pokazao kvalitet u odbrani nego se istakao i pogodkom.

„Zadovoljan sam prijemom i statusom u klubu. Uslovi za rad su izvanredni čak iznad mog očekivanja. Mislim da je ovo prava sredina u kojoj mladi igrač posebno igrač sa strane može da se nametne, napreduje i postane interesantan klubovima višeg ranga“ kaže Sujić ne krijući zadovoljstvo statusom u klubu.

„Realizovali smo dugogodišnju želju da u naše redove dovedemo Sujića. Smatram da će levonogi štoper biti pravo pojačanje za predstojeću sezonu. On je prvi u nizu pojačanja. Ovih dana očekujemo povratak Baće Nikolića, kao i registraciju mladog Veljka Božića. Do kraja nedelje uslediće svakako i najzvučnije pojačanje ali za sada  će to ostati mala klupska tajna“ kaže predsednik knjaževačkog Srpskoligaša Miloš Stojanović.

. U subotu će uslediti utakmica sa Svrljigom novim Zonašem a u nedelju biće pravog odmeravanja snaga u Mrštanu sa Dubočicom.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print