DANILO SUJIĆ POJAČA REDOVE KNJAŽEVČANA

Прво велико појачање у редовима Тимочанина је штопер Данило Сујић, који је у предходној сезони бранио боје Радничког из Свилајнца.

Стамени левоноги штопер је своју фудбалску каријеру започео у Чукаричком наступајући за све селекције млађих категорија. Његове фудбалскеквалитете запазили су Јагодинци па су га ангажовали у сезони када је Јагодина играла у Првој лиги Србије. Након три године напустио је Јагодину и наставио каријеру у Свилајнцу. Фудбалски пут га је довео у Књажевац.

Млади штопер се одмах уклопио у књажевачку средину и већ на првој контролној утакмици против Књаза не само што је показао квалитет у одбрани него се истакао и погодком.

„Задовољан сам пријемом и статусом у клубу. Услови за рад су изванредни чак изнад мог очекивања. Мислим да је ово права средина у којој млади играч посебно играч са стране може да се наметне, напредује и постане интересантан клубовима вишег ранга“ каже Сујић не кријући задовољство статусом у клубу.

„Реализовали смо дугогодишњу жељу да у наше редове доведемо Сујића. Сматрам да ће левоноги штопер бити право појачање за предстојећу сезону. Он је први у низу појачања. Ових дана очекујемо повратак Баће Николића, као и регистрацију младог Вељка Божића. До краја недеље уследиће свакако и најзвучније појачање али за сада  ће то остати мала клупска тајна“ каже председник књажевачког Српсколигаша Милош Стојановић.

. У суботу ће уследити утакмица са Сврљигом новим Зонашем а у недељу биће правог одмеравања снага у Мрштану са Дубочицом.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net