JugSport.net

sportski portal južne Srbije

TIMOČANIN – VLASINA 4 : 2(1 : 2)

Stadion:Gradski, Gledaoca: 150, Sudija:Minić Aleksandar (Knjaževac)Strelci: M. Stojanović u 14, Sujić u 58, Stojadinović u 65 iz penala i I. Jovanović u 78  min. za Timočanin, a Denković  u 10 i Jemović u 30  min. za Vlasinu.

 

TIMOČANIN: Nakić, Milojković, D. Jovanović, Slavković, Kocić, Mišić, Baltić, Videnović, M. Stojanović, Mladenović, Božić. Igrali još: Marinković, Ranđelović,Đorđević, Sujić, Zdravković, S. Stojanović, Vučković, Stojadinović, Milošević, Krstić I. Jovanović

VLASINA: Marković, Nikolić, Nedeljković, Kostić, Pekić, Marinković, Vlajković, Denković, Jović, Jemović, Cvetanović. Igrali još: Milić, Mitić, Stojanović.

 

Gosti iz Vlasotinca su poveli u 10 minutu kada je Denković iskoristio nesporazum mladog Mišića i golmana Nakića i iz neposredne blizine ugurao loptu u mrežu Timočanina.

Pre izjednačenja domaći su preko M. Stojanovića imali priliku ali je Marković dobro intervenisao i poslao loptu u korner. Nakon dobro izvedenog kornera Slavkovića najviši u skoku  bio je M. Stojanović i udarcem glavom zatresao mrežu Vlasine.

U 17 minutu Božić je uputio snažan šut u okvir gola Vlasotinčana ali se istakao Marković.

U 30 minutu novo vođstvo gostiju. Nakon kornera Jemović je nadskočio sve igrače Timočanina i glavom savladao Nakića.

Do kraja prvog dela obe ekipe su imale po jednu priliku za pogodke ali se rezultat nije promenio.

U 50 minutu prodor Miloševića nakon čega je usledio centaršut i udarac Ivice Jovanovića  preko gola.

U 58 minutu Stojadinović je izveo korner a Sujić je glavom pogodio za izjednačenje.

U 65 minutu Nedeljković je nespretno reagovao izgubio kontrolu nad loptom a potom je nepropisno  zaustavio napadača domaćih Jovanovića. Siguran sa bele tačke bio je Stojadinović.

Gosti su imali šansu za izjednačenje u 70 minutu ali je Nikolić bio za malo neprecizan.

Konačni rezultat  u 78 minutu postavio je Ivica Jovanović iskoristivši centaršut Stojadinovića koji je vešto nadmudrio golmana Milića.

Aca Stojanovi

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print