ТИМОЧАНИН – ВЛАСИНА 4 : 2(1 : 2)

Стадион:Градски, Гледаоца: 150, Судија:Минић Александар (Књажевац)Стрелци: М. Стојановић у 14, Сујић у 58, Стојадиновић у 65 из пенала и И. Јовановић у 78  мин. за Тимочанин, а Денковић  у 10 и Јемовић у 30  мин. за Власину.

 

ТИМОЧАНИН: Накић, Милојковић, Д. Јовановић, Славковић, Коцић, Мишић, Балтић, Виденовић, М. Стојановић, Младеновић, Божић. Играли још: Маринковић, Ранђеловић,Ђорђевић, Сујић, Здравковић, С. Стојановић, Вучковић, Стојадиновић, Милошевић, Крстић И. Јовановић

ВЛАСИНА: Марковић, Николић, Недељковић, Костић, Пекић, Маринковић, Влајковић, Денковић, Јовић, Јемовић, Цветановић. Играли још: Милић, Митић, Стојановић.

 

Гости из Власотинца су повели у 10 минуту када је Денковић искористио неспоразум младог Мишића и голмана Накића и из непосредне близине угурао лопту у мрежу Тимочанина.

Пре изједначења домаћи су преко М. Стојановића имали прилику али је Марковић добро интервенисао и послао лопту у корнер. Након добро изведеног корнера Славковића највиши у скоку  био је М. Стојановић и ударцем главом затресао мрежу Власине.

У 17 минуту Божић је упутио снажан шут у оквир гола Власотинчана али се истакао Марковић.

У 30 минуту ново вођство гостију. Након корнера Јемовић је надскочио све играче Тимочанина и главом савладао Накића.

До краја првог дела обе екипе су имале по једну прилику за погодке али се резултат није променио.

У 50 минуту продор Милошевића након чега је уследио центаршут и ударац Ивице Јовановића  преко гола.

У 58 минуту Стојадиновић је извео корнер а Сујић је главом погодио за изједначење.

У 65 минуту Недељковић је неспретно реаговао изгубио контролу над лоптом а потом је непрописно  зауставио нападача домаћих Јовановића. Сигуран са беле тачке био је Стојадиновић.

Гости су имали шансу за изједначење у 70 минуту али је Николић био за мало непрецизан.

Коначни резултат  у 78 минуту поставио је Ивица Јовановић искористивши центаршут Стојадиновића који је вешто надмудрио голмана Милића.

Аца Стојанови

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net