JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Hančani biće hit proleća

Vladičin Han:   Fudbelri Morave iz Vladičinog  Hana  koji su jesenji deo prvenstva u Zona -jug završili tu negde u sredini tabele, sa promenjljivim igrama u zimskoj pauzi nisu sedeli skrštenih ruku, već su u svoje redove doveli nekoliko kvalitetna pojačanja, tako da će na proleće biti mnogo više bodova i daleko bolji kvalitet igre. Šef  struke mladi i anbiciozni trener Ljubiša Stanković vidno rapoložen za razovor nije krio svoje zadovoljstvo rečima: Sa pripremama za prolećni deo prvenstva poečli smo tačno prvog ferbuara i na prozivci je bilo preko dvadesetak igrača. Moram već na samom početku da kažem da smo u svoje redove doveli tri kvalitetena pojačanja. Reč je o golmanu Đukiću iz GFK Dubočice, Marka Kostića iz Vlasine, Mihajla Stanisavljevića iz Leskovačke Sloge.- Trenutno se radi na sticanju fizičke izdržljivosti i igrači sve napore podnse izvanredno. Povređenih zasad nema jer nam u prilog idu dobri vremenski uslovi za rad.

Kroz kontrolne utakmice koje smo zakazali želimo da stvorimo kostur tima i tako sprovedemo u delo tehničko taktički plan na  utakmici. Kotrolne utakmice su sa  Morvavom iz Leskovaca 16 ferbuara, 22 februara sa Pustom rekom iz Bojnika,1marta sa Slogom iz Leskovac, kao i još jedanu generalnu utakmcu pred sam počekak prvenstva sa nekim lakšim protivnikom gde bi smo mogli da sprovedemo  sve naše zamisli i jednostavno da se igrači raspucaju na toj utakmci.

Cilj nam je da na proleće obezbedimo opstanak , jer veliki broj ekipa će ispasti iz ovog ranga takmičenja. Želimo da kroz utakmice u prolećnom delu stvorimo jedan jak sastav  koji će u narednom prvenstvu konurisati za plasman u Srskoj ligi sitok. Tako bi smo posle dugo godina ljubiteljima fudbala pružili priliku da prate utakmice u višem rangu, samim tim i kvaitetniji fudbal.

Jedini problem koji nam se javlja to je što većina naših igrača rade u firmama po smenama i nisu u mogućnosti da treniraju kad rade u popodnevnoj smeni. Takođe i oni koji su sa strane rade, pa ćemo pokušati da organizujemo prepodnevne treninge. Ima njih oko desetak tako da to moramo da rešimo na neki način. Takođe pozivam naše vrene navijče da dođu u što većem broju i pomognu nam da dođemo što laše uz njihovu podršku do boljih rezultata od jesenas bile su reči šef struke Hančana Ljubiše Stankovića.

Sa dolaskom proleća i satnica će biti povećana pa će  treninzi počinjati kasnije. Ipak to je stvar agilne uprave kluba na čelu sa predsednikom Sašom Ristićem i Generalnim sekretarom  Popovićem koji imaju poverenje u stučni štab koji radi sa igračima. Takođe  lokalna saouprava  ima zasad dovoljno sluha za rad i fukcionisanje kluba i to zasad funkcioniše kako treba. Preostaje da se Morava što bolje pripremi  u ovom zimskom peridu i na proleće da bude jedan od hit timova po dobim igrama i rezultatima u ovoj Zoni, jer ulsove koje ima za rad ovaj klub pogotovo infrstukturu mogu da zavide i mnogo organizovanji klubovi od  Morave.

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print