JugSport.net

19. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Karatista Mladenović ponos Medveđe

Meveđa: U organizaciji Sportskog  saveza opštine  Meveđa skroman  Izbor sportisa i sportskih radnika za minulu 2019 godinu, kao i najbolji  sportski kolektiv.

Za najboljeg spotistu opštine Medveđa izbran je sa prvom svestrani sportsita i još bolji momak karate majstor, vlasnik crnog pojasa drugi dan Nikola Mladenović koji je pod budnim okom trenera Milove Zlatovića izrasto u pravog majstora ovog sporta.

Osvajač je zlatne medalje na Evropskom prvenstvu  , dok je na Kup Evropskih šampiona izborio bronzanu i tako steko pravo da se pojavi na početku naredne godine na Svetskom prvenstvu u Los  Anđelsu. Ovo je Mladenoviću drugo prznanje za najboljeg sportsitu, pošto je već i 2016 bio najbolji u svojoj sredini.  S nadom i verom da će lokalna samouprava u Meveđi imati razumevanja i prepoznati ovakav uspeh jednog sportsite iz tako male sredine i omogućiti mu odlazak u Los Anđels da se u tom gradu takvog kalibra čuje reči opština Medveđa.

Pored njegovog izbora priznanja izbran je još samo najbolji sportski kolektiv a to je Šahovski klub „ Gornja Jablanica“  iz Meveđe.

Nagrada za životno delo ovog puta dodelejna je poshumno Draganu Andrejeviću jednom od najvećih poklonika sporta u Meveđi , koji je nažalost preminuo ove godine. Tako je ostavio veliki trag na sve ono što je uradio za ovu sredinu.

Nagrade je uručio predsednik opštine Medveđa dr. Nebojša Arsić, koji je ujedno svim sportsitima ove opštine poželeo mnogo boljih rezultata u narednoj 2020 godini.Kao i mnogo sreće i zdravlja svim sportistima i njihovim porodicama i svim ljudima dobre volje.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili