JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Carići se ne daju

Lebane. Gledalaca 600. Sudija: Stefan Filipović (Jagodina) 8. Strelci: M. Stanković u 9 min, M. Petrović u 28 min. za Car Konstantin. Žuti kartoni: Stevanović, Dodić ( Radan), Đ. Stanković, Nikolić, Trajković, , (Car Konstantin).

FK RADAN: Sokolović – Janković 6.5, Stoiljković 7, Dodić 6 ( Stevanović -), Mitić 7, Stefan ( T) Kostić 7,5 Milošević 7, Dojčinović 6, Stefan (S) Kostić 7, Nemanja Smiljković 7, M. Stanković 7 ( Lapčević 7 )M. Cvetković 6.

FK CAR KONSTANTIN: A. Stanković 6, Mitić 7, M. Petrović 7, Denić 7, Trajković 7,5, Stojadinović 6 ( Stefanović – J. Jovanović -), Đ. Stanković / ( Ristić 6), Jović 7, Mićunović 6, Nikolić 8, Ivanović 7.

Igrač utakmice: Nikolić

Divna fudbalska predstava u kojoj nije bilo pobednika, što je najrealniji ishod na utakmci u Lebanu. Viđena je kvalitetana utakmica , u kojoj je domaćin propustio priliku da pobedom reši sve brige oko opstanka. Prva prilika na utakmci ukazala se domačinu već u 6 minutu kada je Stefan (S) Kostić stvorio sam sebi priliku ali se istakao golman A. Stanković dobrom odbranom. Prva radost za domaćina na utakmci stigla je već u 9 minutu igre. Stefan (T) Kostić je odlično proigrao M. Stankovića koji je ušao u šesnasterac i pored istrčalog gomana A. Stankovića plasirao loptu u nebranjeni deo mreže.

Izjednačenje je usledilo što se do kraja utakmice ispostavlo da je to bio i konačan rezultat na utakmci u 28 minutu igre. Viđen je evro gol M. Petrovića, koji se odlučio na udarac sa nekih tridesetak možda I više metara, lopta je završila u sam gornji desni ugao golmana domaćih, koji je samo uspeo da vrhovima prstiju zakaći loptu koja se od stavtive odbila u mrežu.

U drugom delu igre nije bilo golova ali je bilo prilika pred oba gola. Najveća opsanost po gol domaćih bio jenapadač gostiju Ivanović koji je imao dve idealne prilike koje je sam sebi stvorio u 55 i 83 minutu da preokrene rezultat u svoju korsit, međutim u završnici je bio neuspešan. Potom je i kapiten Nišlija Jović u 83 minutu traljavo šutirao i propsutio priliku da se upiše u strelce.

Kod domaćina beležimo prilike Stefana( S) Kostića u 78 minutu , kada je idelno proigran od Lapčevića sa nekoliko metara propsutio priliku da postigne pogodak. U prilici su bili još Nemanja Smiljković i Lapćević ali pogodaka nije bilo ni najednoj ni na drugoj strani.Sve u svemu podela na ravne časti, je naj pravedniji ishod, slađa polovina odlazina Niški Bubanj , tako popularni „ carići“ nastavljaju sa dobrim igrama i rezultaima ovog proleća, i nalaze se na drugoj pozici na tabeli.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print