JugSport.net

21. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Talenata na pretek

Bojnik: Gledalaca 500. Sudije: Živan Simić ( Niš), Dragan Petrović ( Prokuplje), Radiša Sarić ( Kragujevac), Milenko Pivnjanin( Kragujevac). Delet: Ninko Milenović( Niš).

REZULTATI: Mitrović ( Vitez-Niš) – Stojanović ( Arena- Vlasotince) 2:0. Petrović (Dubočica – Leskovac) – Đorđević ( Radnik – Surdulica) 2:0 ( prekid u 2 rundi). Rančevski ( Radnički – Niš) – Kostadinović ( Morava VH) 2:0 prekid u 2 rundi). Janković ( Dubočica ) – Tomić ( Srpska čast – Vranje) 0:2 ( prekid u 2 rundi), Sulejmanović ( Radnički – Niš ) – Veličković ( Radnik ) 2:0. Milovanović ( Srpska čast ) – Mitić ( Hisar – Leskovac) 0:2. Stevanović ( Srpska čast ) – Petrović ( Rudar- Aleksinac) 2:0 ( bez borbe). Janković ( Vitez) – Vučković ( Toplica- Prokuplje) 2:0 ( prekid u 2 rundi ). Cvetković ( Srpska čast) – Iljazović ( Toplica ) 2:0 ( KO u 1 rundi).

Na prvenstvu Jugoistočne Srbije viđeno je devet mečeva. Kvaliet je daleko od očekivanog, međutim viđeno je veliki broj taletovanih boksera koji obećavaju povratak boksa na Jugoistoku Srbije.

U prvoj borbi dana, Mitrović je posle ujednačene borbe ipak sudije su podigle ruku Mitroviću. U drugoj borbi takmičar Dubočice bio je bolji od Đorđevića koju je sudija prekinuo u drugoj rundi. Treći meč između Rančevskog iz Niškog Radničkog i Kostadinovića iz Morave dobio je Niški bokser prekidom u drugoj rundi.

Dobru borbu vodili su Janković iz Dubočice i Tomić iz Srpske časti iz Vranja. Sudija u ringu Simić je pomalo strogo prekinuo meč posle brojanja Jankoviću koji nije podigao ruke da je spreman da nastavi borbu.Naj kvalitenija borba bila je između Sulejmanovića iz Niša i Veličkovića iz Surdulice. Ipak za nijansu je bio bolji Niški bokser.

Duel između Mitića iz Leskovaca i Milovanovića iz Vranja je takođe bio dobar. Pobedio je bokser iz Leskovca koji je bio bolji u sve tri runde. Duel između Jankovića iz Niškog Viteza i Vučkovića iz Prokuplja je počeo dorbo. Vodila se nepoštedna borba. Međutim sredinom druge runde Vučković se uhatio za levu ruku. Posle konsultacije sa dežurnim lekarom meč je prekinut jer se radilo o povredi ruke Prokupčanina.

Poslednji meč između Cvetkovića iz Vranja i Iljazovića iz Prokuplja je jedini meč koji je završen klasičnim nokautom u prvoj rundi. Pobednik je Cvetković koji je starhovitim udarcem primorao sudiju u ringu da prekine borbu, jer je Iljazović bio nokautiran na nogama.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print