JugSport.net

21. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Bošnjačanima bod kao kuća

Jagodina: Gledalaca 300. Sudija: Dušan Miladinović (Niš) 8. Strelci: Nedeljković u 55 za Tabane 1970, Kostadinović u 18 za Jedinstvo. Žuti kartoni: Sujić, Ristić (Tabane), Stojanović, Mirković (Jedinstvo).

TABANE1970: Vasić 6, Aničić 6, Bajić 6, Ristić 6, Sujić 6, Gojković 5 ( Jovanović 6), A. Dimitijević 6 ( I. Dimitrijević-), Marković 6 , Arsić 6, Nedeljković 6, Lazović 6.

JEDINSTVO: Danić 7, Cakić 7, Kostić 7, Aleksov 6 (Stoiljković -), Dinić 7, Arsić 7 (Mirković -), Mitrović 7, Kostadinović 7, Marković 7, Stojanović 7, Z. Stanković 7.

Igrač utakmice: Kostadinović

Bošnjačani pevajući iz Jagodine. Osvojen je bod u duelu sa domaćim Tabaneom koji je zlata vredan za Bošnjačane. Prvi deo igre gosti iz Bošnjaca rešili su u svoju korsit. Već u 18 mintu gosti pogotkom Kostadinovića dolaze u vodstvo. Sa tim rezultaom se otišlo na zaslužen odmor. Period igre u kome su gosti bili bolji tim I zalsuženo prvi deo rešili u svoju korist.

U drugom delu potpuno druga slika na terenu. Domaći su diktirali tempo igre, stvarali prilike, međutim uspeli su samo jednu da relizuju pogtkom na početku drugog dela igre . Tačnije u 55 minutu strelac je Nedeljković, međutim to je bilo premalo da se osvoji ceo plen sa dobrim timom iz Bošnjaca. Do kraja utakmice domaćin je imao više od igre, ali je odbrana gostiju bila na visini zadatka.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print