Rekovčani pevajući iz Bošnjana

Бошњане-Левач (Рековац) 0:2(0:2)

Стадион У Бошњану. Судија : Драган Мартић (Ћуприја) 7. Стрелци: Недељковић у 4 и Симић у 30 минуту за Левач. Опоменути играчи:Вељковић и Пајић (Бошњане) и Грујовић,Милосављевић,Мирковић,Радосавлјевић и Миливојевић (Левач)

Бошњане: Јевремовић 5,Василијевић 5,5( Поповић 6,5),Вељковић 7, Симић 7,Милетић 6,Величковић 6,Тодоровић 6,5,Ивановић 6,Илић 5,5,Станојевић 6,Пајић 6,5(Кадрић 5)

Левач: Марјановић 7,Недељковић 7(Ђорђевић -),Мијушковић 6,5,Грујовић 7,Јотовић 6,5, Симић 7,5,Јевтић 7Марковић 6,5,Радосављевић 7(Грујичић-),Милосављевић 7( Марковић-)

ИГРАЧ УТАКМИЦЕ: Тихомир Симић (Левач)

Боњане све дубље тоне. Због корона вируса тим не води алфа и омега клуба Горан Лајка Давидовић ,голман Пешић је такође позитиван а остали играчи су превише малодушни у чему се посебно истичу нападачи Кадрић и Илић,тако да ће млада спортска директорка Ана Марјановић имати пуно проблема да савлада све тешкоће пред недељни велики дерби (локални) У Варварину са Темнићем.Што се тиче Левчана они су урадили оно зашта су дошли носе бодове кући певајући.

С. Благојевић

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net