JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Rekovčani pevajući iz Bošnjana

Bošnjane-Levač (Rekovac) 0:2(0:2)

Stadion U Bošnjanu. Sudija : Dragan Martić (Ćuprija) 7. Strelci: Nedeljković u 4 i Simić u 30 minutu za Levač. Opomenuti igrači:Veljković i Pajić (Bošnjane) i Grujović,Milosavljević,Mirković,Radosavljević i Milivojević (Levač)

Bošnjane: Jevremović 5,Vasilijević 5,5( Popović 6,5),Veljković 7, Simić 7,Miletić 6,Veličković 6,Todorović 6,5,Ivanović 6,Ilić 5,5,Stanojević 6,Pajić 6,5(Kadrić 5)

Levač: Marjanović 7,Nedeljković 7(Đorđević -),Mijušković 6,5,Grujović 7,Jotović 6,5, Simić 7,5,Jevtić 7Marković 6,5,Radosavljević 7(Grujičić-),Milosavljević 7( Marković-)

IGRAČ UTAKMICE: Tihomir Simić (Levač)

Bonjane sve dublje tone. Zbog korona virusa tim ne vodi alfa i omega kluba Goran Lajka Davidović ,golman Pešić je takođe pozitivan a ostali igrači su previše malodušni u čemu se posebno ističu napadači Kadrić i Ilić,tako da će mlada sportska direktorka Ana Marjanović imati puno problema da savlada sve teškoće pred nedeljni veliki derbi (lokalni) U Varvarinu sa Temnićem.Što se tiče Levčana oni su uradili ono zašta su došli nose bodove kući pevajući.

S. Blagojević

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print