JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Zemunke bolje za jedan gol

Gledalaca 300. Sudija: Stefan Denčić ( Pirot). Stelci: Anastasija Ćirić u 3, 41 Milica Popović u 20 minutu za Jedintsvo. Nina Savić u 10,15, Nevena Bojak u 40, Mina Čavić u 59 min. za Zemun.

ŽFK JEDINSTVO: Marija Georgijev, Ana Mladenov, Anja Mladenov, Katarina Zlatanov, Nina Vasov, Jovana najdanović, Milica Popović, Nada Jovanović, Jelena Arizanović, Bojana Pejčić, Anstasija Ćirić. Igrale su još: Drgana Kirov, Ana Tolić, Staša Rančić, Maša Dzunić, Jana Zeljić, Nada Đorđević, Božica Petrović, Jovana Nikov, Miljana Stančić, Lea Pančev.

Revijana utakmica devojčica između domaćeg Jedinstva i Zemuna pripala je gošćama u Zemuna , koje su bile bolje za jedan pogodak. Već u 3 minutu odbrani gošćujućeg sastava umakla je Anastasija Ćirić i postigla pogodak. Več u 10 minutu gošće su pogotkom Nine Savić došle do poravnjanja rezultata, koja je udracem glavom poslala loptu u nebranjeni deo mreže. Isti igrač je samo pet minuta kasnije preokrenula rezultat u korist Zemunki postigavši drugi pogodak na utakmici.

Na odmor se otišlo sa egal rezultatom, pošto je Milica Popović uspela da se u 25 minutu upiše u strelce. Po drugi put na utakmci gošće dolaze u voćstvo stelac je Nevena Bojak, igrao se 40 minut. Samo minut kasnije ponovo je na semaforu egal, na 3:3 poravnala je Anastasija Ćirić. Konačnih 3:4 na utakmici postavila je u 59 minutu Mina Čavić.

U fer i korektnoj igri oba tima, gde su viđe dosta lepi potezi na terenu u obe ekipe, gošće su bile bolje za taj jedan pogodak i zalsuženo pobedile. Pre utakmice predstavnici jedne i druge ekipe určile su prigodne poklone u znak doborog prijateljstva koje traje već nekoliko godina između ove dve ekipe u ženskom fudbalu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print