JugSport.net

21. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Aleksandar i Milica najbolji među najboljima

Bojnik: U organizaciji Sportskog saveze opštine Bojnik , a pod pokoroviteljstvom lokalne samouprave ove opštine na čelu sa predsednikom Nebošom Nenadovićem  u prostorijama Hale sportova održan je Izbor najboljih sportista i sportskih kolektiva za 2020 godinu, čime je okončana ova sportka godina i proglašeni najbolji sportsisti u ovoj godini.

 

Za sportsitu godine izbaran je jedoglasno kartisita  KK Pusta reka iz Bojnika Aleksandar Stojanović osvajač mnogobrojnih medalja i priznananja na raznim takimičenima kako u zemlji tako i van njenih okvira.

Sportiskinja godine je Milica Stanisavljević članica ŽOK Pusta reka koja je odlična odbojkašica i na koju terener Srđan Ivković ozbiljno računa na svakoj utakmci. Daje svoj maksimum na svakoj utakmci i služi kao primer mlađim klupskim drugaricama i pored toga što ne na parketu čitavog toka utakmice.

Pre samog progalešenja predsednik Sportskog saveze opštine Bojnik Dejan Arsić se zahvalio svima i obartio nagarđenima uz napomenu da je ova godina bila manje zaustpljena sportskim događajima ali iz svima nama poznatih razloga, tako da u narednoj 2021 godin svi očekujemo mnogo bolje dane za sport  ne samo u opštini Bojnik nego i čitavoj našoj zemlji  i šire.

 

Predsednik opštine Bojnik Nebojša Nenadović je takođe uz pozdrav svim sportstima rekao da u narednoj godini očekuje mnogo bolje rezulate i da će opština Bojnik uvek izdvajti  dovoljno sredstva za sport i sve mlade koji hoće da se bave sportom.

Kao prvi čovek opštine zadovoljan je  postignutim rezultatima svojh sportsista i poželo im u Novoj 2021 godini mnogo sreće, zdravlja i uspeha u sportu.

Za najmađe sportiste i sportske nade u 2020 godini proglašeni su u ženkoj konurenciji Jana Jovanović iz ŽOK Pusta reka  -Bojnik a muške nade su Nikola Stanković član FK Partizana iz Beograda i

Aleksandar Jovanović član FK Radinčkog iz Niša inače obadvoje su ponikli u redovima FK Puste reke iz Bojnika.

Za najboljeg trenera u 2020 godini izabran je Boban Nikolić iz FK Pusta reka, koji radi sa mlađim kategorijama i ujedno je pomoćnik šefu struke u FK Pustoj reci Dejanu Ceniću.

Za najbolji sportski kolektiv u 2020 godini izabran je Stonoteniserski  klub Pusta reka iz Bojnika, koji su u ovoj godini postigli značajnije rezultate.

Takođe je nagrađen i Fakutet za sporti i fizičku kutluru u Nišu  i Klub košarke u kolicama „Nais“ iz Niša koji imaju odličnu saradnju sa Sportskom halom u Bojniku.

Nagređeni su i Dom Kluture u Bojniku i njihov direktor Nenad Jovanović sa kojim takođe Sportski savez opštine Bojnik ima odličnu poslovnu sardanju.

Nagrada je urućena i Sportskoj hali u Bojniku i direktoru Dejanu Stanojeviću, gde je upravo i lociran Sportski savez opštine Bojnik.

Nagrađen je i Planinarsko-biciklistički klub “Zmaj od Radana”, kao I podpredsednik opštine Bojnik

Dejan Stojanović

Po prvi put ove godine dodeljeno je i poshumno priznanje  treneru Karate kluba Pusta reka iz Bojnika pokojnom Stojanu Radivojeviću.

 

Nagrađene su i medske kuće Jugsport.net iz Lebana,

Portal Radan-Pusta reka iz Bojnika i TV-4s  za uspešno izveštavanje sa svih sportskih događaja u opštini Bojnik.

 

Na kraju po dodeli priznanja najboljima nagrađenim se zahvalio na uloženi trud u sportu i poželeo im još bolje rezultate u 2021 godini i kao čovek zadužen za sport  uvek će biti spreman za podršku sportistima i sportskim kolektivima u opštini Bojnik poručio je Miloš Aranđelović

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print