JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Vladimir Durković treći put za redom

Pirot. Gledalaca 600. Sudija. Stefan Ćirić ( Pirot). Stelci: Vacić u 9, J. Đorđević u 26 min. Za Vladimir Durković. Aleksić u u 35, Miloš Ćirić u 54 za Senjak.

„VLADIMIR DURKOVIĆ“: Petrović, Pešić (Đurić ), Zeković, Milan Ćirić, Manćev, Jonić, Stanković, Kamenović ( Vasić), Miloš Ćirić, Vacić, J. Đorđević.

SENJAK: Petković, Božić (Rančić), Todorović (M. Kostić ), D. Kostić, Dimitrov, Nikolić, Zlatanović (Apostolović) Nedeljković, Aleksić, M. Đorđević, Osmanović.

Finalna utakmica grada Pirota odigrana na gradskom stadionu Radničkog, privukla je veći broj ljubitelja fudbala koji su videli jedno pravo finale. Utakmica dostojana samoj završnici.

U regularnom toku nije bilo pobednika, pa je odluka pala posle izvođenje penala. Pravi kuriozitet je da igrači Senjaka nisu čak iz četiri pokušaja mogli da postignu pogodak. Dok su pobednici bili precizni samo dva puta. Tako su po treći put za redom došli do pobedičkog pehara ekipa iz sela Berilovca.

Već u 9 minutu Vacić je doveo u voćstvo Berilovčane. Da bi u 26 minutu prednost udvostučio J. Đorđević. Ekipa Senjaka je preko Aleksića u 35 minutu uspela da smanji prednost i tako najavi u drugom delu još bolju igru. Tako se i dogodilo u drugom delu Senjak je imao više od igre i u 54 minutu preko Milana Ćirića su stigli do poravnjanja rezultata. Izgleda da im je ponestalo snage, pa su u izvođenju udarca sa bele tačke u potunosti zatajili, nisu uspeli da nijednom pogode mrežu golmana Petrovića.

Za najboljeg igrača finalne utakmice proglašen je Miloš Vacić, za najboljeg strelca turnira je proglašen Nenad Jović iz ekipe Spartaka. Pehare najboljem pojedincima, kao i pobedničkoj ekipi uručio je mg. Gradonačelnik Prirota Vladan Vasić. Dok je Vidojko Panajotović predsednik FS- Pirotskog okruga uručio medalje pobedičkoj i poraženoj ekipi.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print