JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Radan – Jablanica 3:0 ( 2:0)

Lebane: Gledalaca 100. Sudija: Igor Stanojević (Lebane). Strelci: Ivanović u 2, Stojanović u 9, Nemanja Smiljković u 50 (penal).

RADAN: Skolović – Janković, Grozdanović, Stoiljković, Nemanja Smiljković, M.Stevanović, Milošević, Ivanović, Kostić, Dodić, Stojanović, M. Stanković.

Igrali su još: M. Mitić, Denčić, M. Jović, S. Stevanović Đ. Jović, I. Mitić, Stajić,

JABLANICA: Stojanović, Ibrahimović, Filipović, Janković, Zaimi, Ademović, Rajčević, Ivanović, Stošić, Savić, Krivošija. Igrali su još: Maksimović, Radovanović, Sahiti.

Kontrolna utakmica I za jedan I za drugi tim poslužila je dobro stručnom štabu I jednog I drugog tima da vide na delu koliko će spremno dočekati pročetak jesenjeg dela prvenstva. I pored toga što je bilo izuzetno vruće za igru, akteri jednog I drugog tima su pokazali dobru fizičku pripremljenost. Domaćin je bio bolji za tri pogotka I pokazao da je daleko spremniji tim od Medveđana.

Prva radost za domačina stigla je već u drugom minute igre . Kada je na odlično dodavanje sve boljeg Grozdanovića strelac bi povratanik u timu domaćina Ivanović. Nije prošlo dugo vremena kada je prednost udvostručio mladi Stojanović , posle dobre akcije “zelenih” .

U drugom delu samo jedan pogodak i to na početku. U kaznenom prostoru oboren je M. Stanković. Siguran izvođač bio je Nemanja Smiljković , što se do kraja utakmice ispostavilo da je to bio konačan rezultat.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print