JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Medveđani se „probudili“ u poslednjoj četvrtini

PRVA MUŠKA REGIONALNA LIGA

KK JABLANICA-KK RTANJ 65:58 ( 33:47)

Medveđa.  Igrano u hali sportova. Sudiski par:V. Cvetković/ Đ. Danilović(Leskovac). Rezultat po četvrtinama: 11:12, 10: 23, 17:16, 27:07.

KK JABLANICA: Luković 21, Cekić 2, Dzelatović , Babić, Petrović, Zdravković, Stošić 13, M. Nikolić, Bubalo 10, Stajić, Stoiljković 19, S. Nikolić.

KK RTANJ: Grujo 24, Miladinović 10, Nedeljković, D. Grbović 6, P. grbović , Đorđević, Anđelković, Veljković, Živadinović 6, Žikić.

Igrač utakmice: Luković

Kada  u utakmicu uđeš unapred pre početka kako pobedik, onda se može dogoditi da se sa takvim shvartnjem i taj duel izgubi. Uparvo to se moglo dogodilti Medveđanima u duelu sa  Rtnjoim iz Bolejvca sa kojim su ušli sa devizom „lakoćemo“ ali su se  zamalo mogli prevariti. Da se nislu trgli u polsednjoj četvrtini sigurno bi doživeli poraz, koji bi ih skupo koštao u borbi za sam vrh tabele.

U prvoj četvrtini bilo je rezulatatska klackalica,što se i taj period igre završio poenom prednosti za goste ( 11:12)  koji nisu respektovali favorizovanog domaćina. U drugi period igre bili su mnogo bolji gosti pa su taj period igre rešili u svoju korist  sa čak 13 poena razlike (10:23) i na poluvreme su imali  čak  14 poena prednosti u odnosu na domaćina (33:47).

I treča četvrina je bila egal samo  što su domaći bili bolji  za jedan poen( 17:16) ali su gosti imli još uvek veliku prednost od  13 poena razlike. U poslednjoj četvrtini kad su domaći videli da je „vrag odneo šalu“ zaigrali su punim gasom i taj poslednji period igre rešili u svoju korist rezulatom 27:7 i tako došli do konačnih ukupno 7 poena razlike i poedu od 65:58 i izbegli veliko iznenađenja na svom parketu u Medveđi.

  U sledećem kolu Medveđani gostuju u Prokuplju gde će za protivnika imati domaćeg KK Topličanina.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print