ОФК КЊАЗ – ЈЕДИНСТВО 4 : 1 (2 : 0)

Књажевац, Стадион: Помоћни градски, Гледаоца: 50, СУДИЈА:Миладиновић Душан(Ниш)7, Стрелци: Миленковић у 21, Антић у 39, Раичковић у 65 и Алексић у 88 мин. за Књаз, а Ивковић у 75 за Јединство.

 

ОФК КЊАЗ: Ђокић 7, Милијић 7, Миладиновић 7, Јонић 7,5 Антић 7,5 Алексић 7, И. Николић 7, Цибрић 7 (од 55 мин. Милетић 7), Миленковић 7 (од 55 мин. Ивковић 7), Ђорђевић 7, Раичковић 7,5

ЈЕДИНСТВО:Станковић 5,5 Петковић 6, Цветковић 6, Мијић 6, Мл. Николов 6, Соколов 6, Ивковић 6,5 Мар. Николов 6, Селимовић 6,5 Митић – (од 12 мин. Ивановић 6), Костић 6

 

ИГРАЧ УТАКМИЦЕ: Антић Давид (Књаз)

 

Књажевачки зонаш је лако и убедљиво савладао госте из Пирота. Мрежу Јединства начео је Миленковић после слабе процене и несмотреног истрчавања Станковића Миленковић је погодио празну мрежу.

У 39 минуту капитен Антић користи добар центаршут Цибрића и главом шаље лопту у мрежу Станковића.

Након корнера у 65 минуту гостујући играчи кратко су избацили лопту из казненог простора на коју је натрчао Раичковић и полуволејем повећао вођство.

Гости су смањили резултат у 75 минуту када је из брзог контранапада Ивковић савладао Ђокића. Коначан резултат у 88 минуту поставио је Алексић. Након корнера био је највиши у скоку и сигурно погодио мрежу Пироћанаца.

 

 

 

 

Аца Стојановић

 

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net