JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Pobeda za miran zimski odmor

Lebane: Utakmicama 19 kolau nedelju se završava jesenji deo prvenstva u Srpskoj fudbalskoj ligi-istok, gde će Radan na svom terenu dočekati SFK Moravu iz Vladičinog Hana , osokoljeni pobedom (1:3) u poslednjoj utakmci na gostovanju favorizovnom Cari Konstantinu u Nišu.

Pred nedeljnu utakmicu šef struke Lebančana Aleksandar Kuzmanović  sa dozom opreznosi iznosi  svoje viđenje u kojoj će po svoj prilici biti liše usluge Andrije Dojčinovića i Marka Cvetkovića koji su se međusobno povredili na utamici u Nišu. Ko bude istrčao na teren moraće da shvati utakmcu krajnje ozbiljno , jer gosti iz Vladičinog Hana su znali ove jeseni da na gostovanju pruže dobre paritije, pa čak u pojedinim da budu pobednici.

O nedeljnoj utakmci i pobedi na Niškom Bubnju Kuzmanović kaže: Pobeda na Bubnju je pomalo očekivana i to je plod dobre igre. Nadam se da iz te utakimce smo izvadile neke pozitivne stvari. Igračima smo stavili do znanja da tom utakmcom prvenstvo još uvek nije završeno. Očekuje nas vrlo bitna utakmica sa Moravom. Za nas svaka utakmica je vrlo značajna , jer u ovom rangu nema lakih utakmica. Upravo te koje su lake one po nekad ispadnu najteže za igru. Primarni cilj pred nedeljnu utakmcu je da igrači dočekauju tu utakmcu na najbolji način. Dorboj igri pomalo je doprinelo i to što su se neki igrači oporavili  od povrede i zauzeli svoje mesto u timu. Tako da na raspolaganju sada imamo kompletan igrački kadar.

Zeleni tepih je taj koji pokazuje ko se od igrača nameće i uvek je šansa da odigra na bolji način nego što je odigrao predhodno. Upravo sada nam je i jasnija slika igračkog kadra,  ali ima uvek mesta za napredak u igri. Tim koji pobeđuje se po nekim pravilima ne menja, ali ćemo po svoj prilici biti lišeni usloga Dojčinovića i Cvetkovića zbog povrede u Nišu u žaru borbe. Posle te utakmice videćmo šta ćemo dalje, do kad ćemo se okupljati.  Svima je nama želja da nedeljnom pobedom završimo jesenju polusezonu  i tako mirnije dočekamo prolećni deo prvenstva. Da uđemo negde tu u sredini tabele   i tako budemo  u neku ruku bezbedni, ali ipak da sačekamo prvo utakmcu u nedelju, jer dok se  utakmica ne odigra nismo uzeli bodove bio je jasan Kuzmanović.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili