PARAĆINCI KUĆI PEVAJUĆI

SRPSKA LIGA-ISTOK

 

MEŠEVO – JEDINSTVO (P) 1:3 ( 1:1)

Trgovište: Gledlaca 150. Sudija: Dušan Miladinović ( Niš ) 7. Strelci: Petrović (KU) u 29 za Pčinju, Šalja u 44, Tadić u 69, i Krkić u 78 za Jedinstvo. Žuti kartoni: Smiljković, Tasić, Petrović, Spasić ( Pčinja), Ćuruvija, Kojić, Stojadinović, (Jedinstvo). Crveni karton: Velinović u 73 (Pčinja).

PČINJA: Petrović 6, vasilković 6, (Cvetković 6), Smiljković 6 ( Stojanović 6), Velinović 6, Krstić 6, Tasić 6,5, Petrović 7 ( Manasijev-), Ilić 6, (Nedeljković 6), Đorđević 6 ( Savić 6), Spasić 6,5, Mitrović 6.

 

JEDINSTVO: Ćurulija 7, Tadić 7,5, Stanković 7 ( Milenović-), Kojić 7, Krkić 8, Petrović 7, Jovanović 7,5, Radosavljević 7, Nastasijević – (Šalja 7,5), Arsenijević 7, Čolović 7, (Stojadinović-).

 

Igrač utakmice: Nemanja Krkić

Neočekivani poraza domaćina kome su bodovi prekobili potrebni u borbi za očuvanje statusa Srpskoligaša. Gosti iz paraćina su ih neprijatno iznenadili i sa tri postignuta pogotka otišli kući pevajući.Jedini pogodak domaćini su postigli u 29 minutu iz opravdano dosuđenog kazneog udarca kojeg je izveo Petrović. Gosti su do odlaska na odmor preko rezerviste Šalje u 44 minutu poravnali rezultat i sa tim rezultatom se otišlo na odmor. U drugom delu igre daleko bolja igra gostiju koji su krunisali sa dva pogotka Tadića u 69 i Krkića u 78 i sasvim zasluženo putparaćina otišli pevajući sa celim osvojenim plenom, a domaćinu predstoji žal za propuštenom pobedom koja bi im mnogo znaćila u borbi za osptanak.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net