JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PETARDE PUCAJU U DURLAN

ZONA CENTAR

 

OFK SINĐELIĆ- PUKOVAC 5:0( 2:0)

 

Niš. Stadion u Durlanu. Gledalaca 300. Sudija: Dušan Mitrović ( Niš) 8. Strelci: Stamneković u 12, Ajdarević u 20, Ivečić u 60, A. Stojković u 63, Ikić u 75 minutu.Žuti kartoni: M. Jović , Stojanović( Sinđelić), Tošić. Petković ( Pukovac).

 

OFK SINĐELIĆ: Stoiljković – (Dinčić-) Topalović7, Jović 7,5, Đorđević 7, (Stojanović 7), Ajdarević 7,5, (Stojčić 7), Ivečić 7,5, A. Stojković 7,5, Ikić 7,5, Kostić 7,(Prvulović 7), Stamneković 7,5,(Cvetković 7), Ristić7.

 

PUKOVAC: Mitić5, Smiljković 5,5, Tošić 5, Petković6, Agušević5, (Stoiljković-), Zlatanović6, Janković 5,5,(Cekić-) Marković 6,Stojanović 5,Momirović5,5, Mišić 5,(Cakić 5),

Igrač utakmice: Petar Ikić

Sa pravom mogu slobodno reći već sada budući Srpskoligaš na svom terenu u Duirlanu protivnicima deli “petarde” a stiče se utisak da bi taj rezultat mogao da bude uvek veći, da “orlići” odigraju do kraja maksimalno angažovano. Ovog puta sa pet golova u mrežei kući su ispraćeni popularni “sestrići” koji su u prvom delu igre primili dva dok u nastavku još tri pogotka i tako pretrpeli viosk poraz u igri sa liderom na tabeli Zona centar i još jedenom potvrdili da ravnopravnog protivnik au ovom rangu nemaju, odnosno da je on za njih prevaziđen.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print