HANČANI BROJALI DO SEDAM

ZONA JUG

SFK MORAVA-MORAVAC/ORION 7:2 ( 3:1)

Vladičin  Han: Gledalaca 200. Sudija: Viktor Tasić 7. Strelci: Novković u 14, 39, Aleksić u 32,Micić 59 ,  L. Mladenović 62, Šejić u 65, A. Jović u 75, za SFK Moravu, Đokić u 44, Ćirić 59 za Moravac/Ortion. Kartona nije bilo.

SFK MORAVA: Aleksić 7, S. Đorđević 7, Novković 8 ( M. Draško 7), Micić 7 ( L. Mladenović 7), Stajić 7, M. Đorđević 7, Šejić 7, Jović 8, J. Draško 7 ( Milosavljević 7), Aleksić 7, Milutinović 7,

MORAVAC /ORION: Parovanović 6, Jović 6, Janković 6, Nikolić 6, Stojanović 6, Ćirić 7, Stojković 6, Stefanović 6, Đokić 7.

Igrač utakmice: Aleksandar Jović

Visoka pobeda domaćina u igri sa fenerašom iz Mrštana koji je doputovao sa  samo devet fudbalera, što je olakšalo posao domaćinu da je malo više krenuo mogao je i dvocifrenim rezultatom da zabeleži pobedu na rastanku od navijača do jesenjeg dela prvenstva. Domaćin je takođe nastupio u dosta podmađenom ssatavu ali je ipav postigaosedam pogodaka. Treb aistaći odličnu igru maldog aleksnadra Jovića dugo osporavanog i poneki su sumnjali u njegov kvaitet. Bio je strelac evro gola u 75 minutu i asistirao kod četiri postignuta pogotka domaćina pa je tako popularni Aguero ipak na ovoj utakmci skrenuo pažnju na sebe da u klubu trebaju da na njega najozbiljnije da raćunaju u budućnosti, jer je talentovan igrač, koji može puno da pruži.

V. STEVANOVIĆ

 

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net