JugSport.net

sportski portal južne Srbije

POBEDOM MEĐU PRVOLIGAŠE

SRPSKA FUDBALASKA LIGA-ISTOK

TRAJAL- RADNIČKI (SV) 2:1( 2:1)

Kruševac: Gledalaca 300. Sudija: Aleksandar Vukadinović ( Niš) 8. Strelci: Golubović u 26, Pavlović u 29(KU), za Trajal, Zlatković u 40 za Radnički. Žuti kartoni: Stojanović, Đćepanović ( Radnički).

TRAJAL: Jordanov 7, Jović 7, Golubović 7 5( Dragićević-), Milisavljević 7, Pecić 7, Krestić 7, Savić 7, Aleksić 7, Punoševac 7, Petković 7. Pavlović 7,5 ( Milošević-).

RADNIČKI (SV): Vasić 6, O. Šapić 6 ( Kojić 6), B. Šapić 6 ( Jovanović 6), Zlatković 7, Pavlović 6, I. Stojanović 6,5, Sinđelić 6, Šćepanović 6, Tasić 6, Milenković 6,5, Sujić 6.

Igrač utakmice: Pavlović

Novi Prvoligaš iz Kruševca u fer i korektnoj igri minimlanim rezultatom pobedio je goste iz Sviljanaca i tako se pobedom rastao od Srpskoligaškog durštva, i ekspresno se vratio među Prvoligaše.

Sva tri pšogotka viđena su u prvom delu utakmice. Domaći su najpre preko Golubovića došli u voćstvo u 26 minutu, da bi samo tri minuta kasnije iz opravdano dosuđenog kazneog udarca tu prednost udvostručio Pavlović. Do odlaska na odmor gosti su upeli da u 40 minutu postignu počasni pogodak preko Golubovića, što se do kraja utakmice ispostavilo da je u drugom delu aktivan rezultat iz prvog dela bio do kraja, jer nij ebilo više pogodaka, mreže su mirovale.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print