JugSport.net

21. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Na Bazu po treću trojku

RADAN NE ŽELI DA PREKIDA NIT

Lebane: Posle dva uzastopna domaćinstva  na svoj stadionu kraj Jablanice u Lebana i pobede najpre protiv Puste reke iz Bojnika (3.1)  i potom nad ekipom FK Vranjska banja (2:0)  fudbaleri iz Lebana  su pokazali da sa pravom žele ekspresni povratak tamo gde im je mesto  Srpskoligaško društvo, gde su po mnogima nezaluženo ispali.

U Letnjoj pauzi napravljen je tim spoj mladosti i isustva , tako da se  to pokazalo kao pozitivan potez kojoj je povukao predsednik kluba Nebojša Stanković sa Upravom kluba i Strućni štab na čelu sa Draganom Momirovićem. Radili se dobro u pripremnom periodu i to se pokazalo već na smom startu kao pozitivna činjenjica.

U sledećem kolu predstoji gostovanje u Bujanovac na „Baza jug“ gde će za protivnika imati ekipu Nebeski Anđeli, koji su se u prošlom prvenstvu plasirali viskoko na tabeli, međutim ovog puta su loše startovali remizirali kući sa novajlijom Palntažom kod kuće,  i pretrpeli minimalni porazu Medveđi od Jablanice(1:0) ma da da glasine stižu da je tim iz Vranja bio daleko bolji takmac na utakmici i da nije imao sportske sreće da izbori povoljniji rezulltat.

Tako da se ovog puta očekuje dobra fudbalska predstava, ali gosti iz Lebana žele celi plen što govore reči šefa struke Dragana Momirovića koji kaže:Protivnika ne poznajemo, nikad se nismo sastajali u prvenstvenim duelima, ne podcenjujem  domaćina , ali verejem u moje izabranike da će dati sve od sebe i sve učiniti da zabeležimo i treću trojku u seriji, što je za nas jedan ispit više, da vidimo koliko smo spremni i kadri da se nosimo na gostovanje sa domaćinima. Iskusni igrači će pomoći mladima da prevaziđu tu početničku tremu i odgramo kvaitetno i na kraju budemo mi ti koji ćemo kraj utakmice dočekati uzdignutih ruku. Povrešenih i kažnjenjih nema , a tim koji pobeđuje se ne menja, pa ćemo tako po svoj prilici nastupiti sa istim timom sa kojim smo igrali na svom terenu poručio je Momirović.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print