JugSport.net

sportski portal južne Srbije

GFK Dubočica „upalila“ motore

Leskovac. Na Gradskom stadionu u Leskovcu danas je  obavljena prozivka  fudbalera GFK Dubočice, uz prisustvo svih članova Uprave kluba na čelu sa predsednikom Dejanom Savićem  i Sportskom direktorom Vladicom Cekićem.

Prozivci su se odazvali svi fudblaeri iz iz jesenjg dela prvenstva ,osim onih na koje više ne računaju na njihove usloge. Spisak na koje se ne računa izgleda ovako: Miloš Đukić, Nemnja Đorđević,  Nemanja Smiljković, Andrija Dojčinović, Njegoš Babić, Vladica Stojanović,  Igor Kostadinović. Dok se vode poregodori sa nekoliko kvaitetnih igrača, koji će se po svoj prilici priključiti pripremama ovih dana.

Što se tiče Stručnog štaba i dalje šef struke  poznati fudbalski stručnjak sa ovih prostora Dragan Stanković-Šimi, novo ime je njegov pomoćnik Zoran Mitrović-Zonđa, dok je trener golmana i dalje iskusni Novica Jovanović-Nota.

Prozivci su se odazvali svi igrači na koje računamo za prolećni de oprvenstva, osim onih na koje više ne računamo. Raduje me činjenica što su svi igrači izrazili želju da će dati sve od sebe da se poboljša kvalitet igre i da se što pre odvojimo iz donjeg dela tabele.

Naš cilj je da se nađemo u gornji deo tabele, jer po kvaitetu kojim posedujemo to i zasužujemo. Prvih desetak dana radićemo dva puta dnevno kako bi što bolje ušli u psihofizičku pripremljenost igrača. Uz adekvatna pojčanja koja očekujemo ovih dana verujem da su naše anbicije relanost. Zakazano je  osam kontrolnih utakmica sa Jedinstvo (GS), Sloga(Le), Sinđelić, Radnički (Pirot), Dinamo (vr), i generalna proba  sa Vlasinom. Kompletan tok priprema obavićemo u Leskovcu , jer za to imamo odlične uslove za rad.

Uprava kluba na čelu sa predsednikom Savićem i Sportskoim direktorom Cekićem stvorila je izvaredne uslove za nesmetan rad tokom čitavog pripremnog perioda koji je pred nama.Povlašćenih nema, svi moraju da rade maksimalno i od njih ću pre svega tražiti red rad i disciplinu bilo to na treningu ili kontrolnim utakmicama rekao je šef struke  GFK Dubočice Dragan Stanković-Šimi.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print