JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Vlasotinčani obavili prozivku

Vlasotince: Pod dirigentskom palicom isksunog trenera Dragana Nikolića-Gage danas je u prosrorijama  FK Vlasina  uz prisustvo svih članova Uprave kluba obavljene prozivka za prolećni deo prvenstva u kome će Vlasotinčani startivati sa visoke četrte pozicije na tabeli, posle pvog dela prvenstva.

Prozici su se odazvala  20 fudbalera, dok je četvorica bilo opravdano odsutni, pa će se već od sustra kada zvanično se kreće sa radom pojaviti na trenig. Klub zasad jedino  su napustili braća Miloš i Dušan Stanković. Kad je reč o pojačanjima u toku su pregovori sa nekoiko iskusnih igrača čija ćeimena biti obelodanjena ovih dana.

Kompletan tok priprema obavićemo tu na našem stadinu i pomoćnom terenu u Vlsotincu jer za to imamo dobre uslove za nesmetan rad, da se što bolje pripremimo za prolećni deo prvenstva. Cilj nam je da se nađemo u samom vrhu tabele, makar da ostanemo tu gde smo sada, bili bismo zadovoljni. Pripremni period sastoji  se iz tri faza. U prvoj ćemo isključivo raditi na sticanju fizičke izdržljivoti, u drugoj rad sa loptom i u trećoj odigravanje kotrolnih utakmica .

Zasad smo zakazali po dve pripremne utakmice sa GFK Dubočicom i Jedinstvom iz Bošnjaca, ovih dana ćemo znati sa kim ćemo odigrati još dve kontolne utakmice. U radu će mi pomagati kao  dosad Zoran Andrejević, tako da od svih igrača očekujem maskimalo zalaganje ,red, radi disciplinu na treninzima, naravno i na kotrolnim utakmicama rekao je Dragan Nikolić.