JugSport.net

sportski portal južne Srbije

POPOVČANI NADIGRALI PIROĆANCE

SRPSKA FUDBALSKA LIGA-ISTOK

BUDUĆNOST(Po) – RADNIČKI (Pi) 4:2 ( 1:2)

Popovac: Gledalaca 300. Sudija: Nikola Đorđević ( Leskovac) 8. Strelci: Rangelov u 8, N. Nikolić u 49, L. Petrović u 58, Dimitrijević u 90 za Budućnost, Radivojević u 42, Ignić u 45 za Radnički. Žuti kartoni: Ranđelović,  I. Kostić ( Budućnost) Ignić ( Radnički).

BUDUĆNOST: Stevanović 7, Topalović 7, Milenković 7, Ranđelović 7, Petrović 7, Rangelov 7,5, ( Stošković 7), Nikolić 6,5 ( Mijatović 6), Stamenković 6,5 (Petković -), Kostić 7, Miletić 7, Stojev 6,5 ( Dimitrijević-).

RADNIČKI (PI): Brkić 6, 5, Stojanov 6, 5, Mitov 6 ( Antić-), Petrović 6, Gajić 6, Tošić 6, 5 ( Nikolić 6,5), Živković 6, Radivojević 6, Ignić 6, Stojković 6 ( Stojanović 6), Stamenković 6

Igrač utakmice: Rangelov

Prvi deo utakmice gosti iz Pirota rešili su u svoju korist (1:2) , što nije zbunilo domaćine u drugom delu  da preokrenu rezultat na svoju korist.

Tako nije izgledala na početku jer su domaći već  u 8 minutu igre pogotkom Rangelova došli prvi u voćstvo. I kada se činilo  da će se na odmor otići minimalnoj prednosti domaćih na sceni stupaju napadači Radničkog i sa dva pogotka preokreću rezultat u svoju korist i na odmor gosti vode minimalnoj prednosti (1:2) pogotcima Radivojevića u 42  i Ignića u 45 minutu igre.

U drugom delu stavr u svoje ruke preduzimaju Popovčani i sa tri pogotka u mreži golmana Brkića rešavaju  pitanje pobednika n aovoj utakmici.  Najpre Nikolić u 49 minutu poravnava rezultat na 2:2, da bi potpuni preokret i po drugi put u voćstvo došli domaći u 58 minutu pogotkom L. Petrovića. Konačnih 4:2 usedili su u poslednjim minutima igre u 90 minutu pogotkom  Dinitrijevića za konačan rezultat 4:2 u korist Budućnosti. Tako su se fudbaleri Budućnosti  pobedom rastali od svoje verne navijače do jeseni.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print