JugSport.net

sportski portal južne Srbije

ŽFK “VUČICE” OBELEŽILE PET GODINA POSTOJANJA

Vučje: U Vučju je Ženski fudbalksi klub „Vučice“ član Druge ženske lige-istok su na svečan način obeležle pet uspešnih godina rada i postojanja ovog uzornog sportskog kolektiva iz malog Vučja po dno planine Kukavice. Kako to i priliči u ova tešeka vremana svečanost je bila skromna  i zvanice su se odazvale pozivu. Koristim priliku da se zahvalim upravi kluba na čelu sa Vladimirom Ranđelovićem na priznanje koje mi je dodeljeno, ali ujedno i da se izvinem jer iz zdravstvenih razloga nisam mogao da prisutvujem tako jednom značajnom i uspešnom jubileju.

Svečanosti pored fuzdbalerke kluba uprave i predsednika Vladimira Ranđelovića prisustvovali su  zvaničnici a bilo je i nagrađenih od strane kluba zaslužni za petogodišnji rad i postojanje ovog kluba. A svečanost je održana u prostorije Fudbalskog kluba Vučje koje koriste zajedno sa bivišm Drugoligašem iz srećna vremena.

Od gostiju prisutni su bili Andrija Atanacković većnik grada Leskovca zadužen za sport, Brankica Pejčić ispred kabinete gradonačelnika dr. Gorana Cvetanovića,Milovan Glušac ispred Gradskog Fudbalsko saveza Leskovca, Tanja Mančić sekretar Leskovačkog saveza sportova, Dr. Biljana Marinković kao i sponzori , roditelji fudbalerke Vučice

Tom prilikom uručene su i nagrade i  to: Zlatna plaketa grada Leskovaca gradonačelniku dr. Goranu Cvetanoviću. Plakete su  uručene dr. Biljani Marinković, Bogdan Farm, FK Vučje, GFS Leskovac, Leskovačkom Sportskom savezu. Specijano priznanje uručeno je i Vukašinu Stevanoviću vlasiniku portala „Jugsport.net i dopisniku Sportskog Žurnala. Zahvalnice su primili  Katarina Stojković trener, Milan Đokić bivši trener.

Svim prisutnima zahvalio se predsednik kluba Vladimir  Ranđelović  što su svojim prisustvom uveličali ovaj skromni jubilej i istakao da je zadovoljan postignutim rezultatima u njihovom petogodišnjom radu i postojanju i da će nastaviti još bolje i da beleže uspešnije rezultate kako u seniorskoj tako i mlađim kategorijama ovog kluba.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print