JugSport.net

21. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Pobeda za rastanak do proleća

Bošnjace: Gledalaca 100. Sudija: Mitar Klikovac(Niš) 7. Stelci: Đorđević u 32, Aleksov u 69 min. Žuzi kartoni: Đorđević, Arsić ( Jedinstvo-B).

JEDINSTVO: Kojić 7, Mitić 7, Aleksov 7, Stoiljkovič 6, Kostadinović 6, Đorđević 7, Mitrović – ( Petrović 6, Spasić 6,5, Marković 7, Arsić 7, Stojanović 6 ( Jović -).

JEDINSTVO (P): Dinić 6, Deljanin 6, Milenković 6, Drcun 5, Mitrović 5,5, Ristić 6, Vitanović 5, Đurić 5, Gojković 5, Milneković 5, Mladenović 5.

Igrač utakmice: Aleksov

Na rastanku od svoje najvijače do prolećnog dela prvenstva fudbleri Jedinstva su se oprostili pobedom i tako okončali još jednu uspešnu jesenju polusezonu. Prva idelna prilika na utakmici za domaće u 22 minutu kada je sa leve strane Marković idelno centrirao Stoiljković je pogodio prečku, na odbijenu loptu je natrčao Spasić ali je bio neprecizan. Deset minuta kasnije prvi pogodak za domaćina. Jednu dubinsku loptu uputio je Mitrović koji se tom prilikom i povredio, da bi po levoj strani odlično prošao Stojanović, uputio loptu na gol, gde je Đorđević samo potvrdio pogodak, pošto je sa nekoliko metara ugurao loptu u mrežu nemoćnog Dinića. Samo pet minuta kasnije Mraković je pogodio prečku gola gostiju. U drugom delu igre prednost je udvostručena, što je i bio konačan rezultat utakmice u 69 minutu. Strelac je Aleksov kome je neko od odbrane gostuju pomogao da lopta završi u mreži gostiju, pošto je na putu ka golu skrenuo u sopstvenu mrežu i samo potvrdio pogodak Aleksova. Gosti iz Praćina su osavili bled utisak, bilo je nekoliko bezuspešnih pokušaja da ugroze gol mladog Kojića ali su se udraci uglavnom završavali pored gola.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print