JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Lebančani se sladili na kraju

Lebane: Gledalaca 200. Sudija: Bojan Mitrović ( Pirot) 8. Stelac: M. Stanković u 29 min. Žuti kartoni: M. Jović, I. Mitić ( Radan), Stojković, Topalović ( Budučnost).

RADAN: Sokolović- Janković 8, Stoiljković 7, M. Jović 7 ( Stajič 7 – Denčić-), I. Mitić 7,5, M. Stevanović 7,5, Milošević 7, Stojanović 8, Mirković 7, Dodić 7, M. Stanković 8,5, Ivanović 7.

BUDUĆNOST: Milanović 6, N. Stojanović 6, Marjanović 5,5 ( Milanović 6), Cvetković 6, Ranđelović 7, Mladenović 6, Stoiljković 5,5 ( Miletić 6), Stojković 7, N ikolić 5 ( M. Stojanović -), Milošević 6, Topalović 6.

Igrač utakmice: Miloš Stanković

Tek u poslednjem kolu mlada i poletna ekipa iz Lebana, zaigrala je kako treba. Na momente i prevazišla svoje trenutne mogućnosi. Tako su se na najbolji način oprostili od svoje verne navijače, pobedom nad jednim od najboljih timova iz gornjeg dela tabele na srpskoligaškom istoku. Pobeda koja daje veru i nadu da će na proleće uz adekvatna pojačanja Radan smoći snage da se odlepi od dna tabele.

Od samog početka utakmce domačin je gostu iz Popovca stavio do znanja da želi pobedu pred svojim navijačima i tako donegde se iskupi za jesenje neuspehe. Odluka o pobedniku usledila je u 29 minutu igre. Stojanović je na izvanredan način uposlio kapitena Miloša Stankovića koji je iskosa sa desne strane šutirao u suprotni ugao golmana Milanovića, koji je samo pogleom ispratio let lopte u mrežu.Pogodak koji je izavao erupciju oduševlejnja na tribinama. U drugom delu došo je do izražaja kvalitet gostiju, koji su preduzeli inicijativu na terenu. Opsedali su gol izvanrednog golmana domaćih Sokolovića- Jankovića, koji je u nekoliko navrata odličnim intervencijama sprečio goste da dođu do poravnjanja rezultata. Uz to i njihova nesnalžljivost u odlučnim trenutcima kada su iz nekoliko povoljnih prilika početnički upućivali udace na gol domaćina, iz pozicije koje je teže bilo promašiti nego postići pogodak. Sve u svemu zaslužena pobeda domaćina, koji su se borili do poslednjeg atoma snage , što je rezultiralo i osvajanjem nova tri boda.