BISERI VUČJANSKOG ŽENSKOG FUDBALA

Vučje: Ova mala sredina sa velikim talentima u poslednje vreme iznedrila je nekoliko vanseriskih talenata koja su zainteresovala ne samo fudbalske stručnjake na teritoriji FS RIS već i šire, na području čitave Srbije.

Krenućemo od bisera nad biserima Danicu Lazarević napadača za koju predsednik komisije za ženski fudbal FS _RIS.a i vođa puta na turniru u Staroj Pazović 25.05 / 29 05. 2023 godine gospodin Ivan Mitić za Danicu kaže: Superse ponaša dobro dete, samo treba da više radi individualno ,

ima osećaj izvaredan da se nađe gde je lopta , da malo više radi na motorici narvno i brzini , ma da vidim da to već u klubu radi se sa njim, biće to sve super samo treb avremena . Idemo samo napred i nem ada brinemo za budućnost bio je jasan Mitić.

Drugi biser je Danijela Bošković selektor FS RIS za U-13 za Danicu je sve super rekao da je Danica odličana , druželjubiva, eto danas je dežurna sve kontroliše , pomaže…. utisak do sada je odličan .

O takvim biserima kojih ima još optimistički predsednik kluba Vladimir Ranđelović sa zadovoljstvom kaže: Prezadovoljan sam načinom na koji najodgovorniji ljudi pričaju o Danici fudblaerki ŽFK Vučice ,zaista sam ponosan na sve reči i pohvale, i kao fudbalerke ali i kao devojčice koje repezentuju naš klub

, mesto odakle potiču a to je Vučje i čitava okolina. Danica je jedna iz sadašnje generacije koje stasavaju u ŽFK Vučice a nesmemo zaboraviti Maju 2008 god, Nađu 2009, Teodoru 2010 i druge za koje će se tek čuti.

Klub koji postoji tek skoro šest godina toliko je uradio da mogu da mu pozavide i mnogo veće fudbalske sredine. Ali kada u klubu vlada rad, red i disciplina , onda uspeh nesme i neće da izostane. Naprotiv ići će se uzlaznom linijom i svaka naredna godina biće uspešnija od predhodne.

Popularnost kluba će rasti, broj polaznika će biti sve veći i veći jer samo takvim radom i odnosom u klubu postižu se vrhuinski rezultati. Jedan od takvih klubova je i ŽFK Vučice iz malog Vučja ali devojčice sa velikog sportskog srca, što su dosad dokazale nebrojano putana na raznim sekecijama i utakmicama,

i tek će dokazivati na raznim selekcijama na kojima budu pozvane, a da ne pominjemo prvenstvene Kup i prijateljske turnirske utakmice kod nas i van naših granica, neće dozvoliti da ne osvetlaju obraz ove sredine malog Vučja po dno Kukavice.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net