JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Goropadne Lebančanke

Žitorađa: Hala sportova u Žitorađi. Gledalaca 100. Sudiski par: Ivan Golubović ( Vlasotince) – Milan Janković Leskovac) – Sedmerci: Radan 2/2 , TB BOR 5/4. Isključenja: Radan 8 min. RT Bor 12 minuta.

RK RADAN: Đorđević, Natalija /Z) Stanković 10, Natalija (N.Stanković) 13, Marković 2, Tomović 10, Stoilković 4, Marta Stanković 6, Tošić, Marjanović.

RTB BOR: Zlatanović, Jonović 1, Martineseić 3, Petrović , Lilić, Đuranović, Belac, Rilak 1, Janković 1, Trajković 2, Rujičić, Skrobonja 2, Radović 3, Bogdanić, Novaković 1

Igrač utakmice: Natalija (Z) Stanković

Još jedna visoka pobeda lebančaniki na neutralnom terenu u Žitorađi. Utakmica je odigrana u ovom mesto zbog prokišnjavanje krova hale sportova u Lebanu, koji još uvek nemože da se otkloni kvar na krovnoj konstukciji. Tako da su prinuđeni kad padne kiša ili sneg se topi da sportsisti iz Lebana koji je koriste moraju da igraju na neutralnom terenu, ko se kako i gde snađe u obižnjim mestima.

 

Na utakmci u Žitorađi još jedna blistava pobeda pulenke trenere Zorana Stankovoića koje su do vrha napunile mrežu gošće iz Bora. U prvom delu ta razlika je bila 18 golova u drugom poluvremenu 12 golova, što u ukupnom znači 30 golova. Slobodno bi se moglo reći igra mačke i miša. Najbolja u redovima domaćih rukemtašica bila je ujedno i igrač utakmice Natalija (Z) Stanković, dok su se istakle još na golu Ljubica Marjanović i Natalija (N) Stankovič sa 13, Tomovićeva sa 10 i Marta Stanković sa 6 postignutih golova. Već u narednom kolu rukometašicama Radana predstoji derbi u Vranju, pa je to prilika da se nastavi sa dobrim igrama i pobedama .

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print