JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Od gotovog veresija

Donja Jajna: Gledalaca 100. Sudija: Nikola Stamenković (Leskovac) 7. Strelci: Redzepović u 22, 77, L. Stanković u 37, I. Nikolić u 58 za Real, Ž. Anđelković u 25, 65, Stanković u 80, 85 min. Žuti kartoni: L. Stanković, Cvetković ( Real), Cekić (Moravac).

FK REAL: Cvetković 7, Spasić 7, Stoiljković 7, Janjić 7 ( Petrov 7), Nikolić 8, Redzepović 8, L. Stanković 7,5, Milošević 7, Živković 7, M. Stevanović 7, Đorđević 7.

FK MORAVAC: Dimitrijević 6, M. Stevanović 7, Đorđević 7, Milić 7, Mladenović 7, Cekić 7, Stanković 8, Vujič 7, Cvetković 7, A. Đorđević 7, Anđelković 9.

Igrač utakmice: Žarko Anđelković

dig

Derbi jeseni u Donjoj Jajni završen je bez pobednika, tako da je i dalje lider na tabeli tim iz Donje Jajne. Domaći su deset minuta pre kraja utakmice vodili sa dva gola razlike i dozvolili da gosti iz Pečenjevca odnesu kući slađu polovinu, dozvolivši da prime dva pogotka za pet minuta.

Prvi deo susreta domaći su rešili u svoju korist (2:1), što je nagoveštavalo vrednu pobedu i kolo pre kraja titulu prvaka u ovom rangu takmičenja. Prvi pogodak na utakmci delo je najboljeg pojedinca u redovima domaćina Redezovića, da bi gosti pogotkom Anđelkovića stigli do poravnjanja rezultata. Konaćnih 2:1 u prvom delu igre usledili su u 37 minutu igre pogotkom L. Stankovića. U drugom delu utakmice viđeno je čak pet pogotka od toga dva za domaće i tri za goste. Desetak minuta pre kraja utakmice u periodu od pet minuta sa dva pogotka Stefana Stankovića gosti su stigli do egal rezultat i tako su i dalje zadržali prikljuak za sam vrh tabele, sa bodom zaostatka za Realom koji je neostvarenom pobedom propustio priliku da kolo pre kraja bude lider jesenjeg dela prvenstva.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print