JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Nišlijke ubedljive u Bojniku

Bojnik: Hala sportova. Igrano bez gledalaca. Sudije: dušan cvetković/ Anđelija Žižić (Leskovac).  Rezultat po setovima: 9:25, 17:25, 21:25.

PUSTA REKA: Nenadović, Kostić, Radenović, Stanisavljević, Rajković, Petrović, Janković, Cvetković.

DESETKA: Stoiljković, Veličković, Jovanović, Krasić, Sarić, Kostić, Mitić, Petković, M. Đorđević, S. Đorđević Andrić, Komatinović.

Jedan od kandidata za naslov prvaka ekipa desetke iz Niša zasluženo je pobedila u Bojniku novaljiju I ligi , maksimalnim rezultatom I tako  pokazala da je trenutno bolji tim od domaćina.

Već u prvom setu kojeg su Nišlike dobile  visokim rezulatom (9:25) videlo se da je pitanje pobednika na ovoj utakmci poznato. Ma da su domaće odbojakšice ušle u ovaj duel previše bojažljivo I repektujući svoje kolegenice iz Niša.

Već u drugom setu domaće odbojakšice  u neku ruku  su pružile  otpor gošćama iz Niša ali su ipak igračice Desetke bolje za osam poena ( 17:25) ma da se video vidan napredak u igri domaćih odbojkašica.

Kako je susret ulazio u samoj završnici tako su domaće odbojašice dobijale samopouzdanje I u trećem setu čak bile bolje I vodile do pred sam kraj , ali su ipak na kraju podklekle pred boljim protivnikom I taj treći set izgubile sa 21:25. Poraz koji je pokazao da u sastavu Bojničanki ima kvaitet koji će po svoj prilici doći u nastavku prvesntva  do izražaja, I pored toga što su u prva dva kola pretrpele poraze.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print