JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Vredna pobeda Lebančana

RADAN-MLADOST (ME) 3:1 (2:1)

Lebane: Stadion kraj Jablanice. Igrno bez gledalaca. Sudija: Miloš Nedeljković(Trstenik) 7. Strelci: M. Stanković u 20 (KU),  27 min, Smiljković  u 71 min. Za Radan, Prokić u 36 za Mladost. Žuti kartoni: Cvetković, Nastić, Mitrović ( Radan), Milošević ( Mladost).

RADAN: D: Cakić 7, P. Cakić 6 ( Cvetković 7 ), Stoiljković 7 ( Kostić-), Dojčinović 7, Krtsić 7,5, Marinković 7,5, Ivanović 6 ( Mitrović 6,5), Nastić 7, Smiljković 7,5, M. Stanković 8,5, Stevanović 7 ( Nikolić-).

MLADOST: Stanković 6, Stojanović 6, Milošević 6, Marinković 6, Radovanović 6,5, Milošević 6, Marinković 5 ( Mladenović 6), Prokić 7, anđelković 6 ( Božović-), Avramović 6, Bregovljanović 6 ( Lazarević-).

Igrač utakmice: Miloš Stanković

Treća za redom pobeda na svom terenu izabranika Aleksandra Kuzmanovića, koji po svoj prilici polako slaže kockice i najavljuje još bolje igre Lebančana. To se videlo u današnjem duelu sa novajlijom u ligi Mladosti iz Medoševca , koji je nadigran u svim elemtima fudbalske igre.

Ipak prvi su na utakmci pripretili gosti  već u 6 minutu kada je Prokić bio u idealnoj prilici, lobovao je golmana domaćih D. Cakića ali je bio zamalo neprecizan.

Prvi pogodak na utakmici u 20 minutu igre. Neko od igrača gostiju nepropisno je u svom kaznenom protoru zaustavio u naletu Nastića, pa je sudija Nedeljković opravdano pokazao na“kreč“ a siguran izvođać bio je najbolji pojedinac na utakmci M. Stanković, koji je golmana Stankovića poslao u jednu loptu u drugu stranu.
Samo sedam minuta kasnije prednost domačih je udvostučena. Najlepša akcija na utakmci koju je započeo Nastić prošao  je po desnoj strani uposlio Ivanovića u kazneni protor gostiju, koji je pronašao kapitena Miloša Stankovića  a ovaj  rutinski svladao po drugi put golmana gostiju.

Jedni pogodak na uatkmci gosti postižu u 36 minut igre a strelac je Prokić, koji se najbolje snašao u gužvi pred gol domaćih i poslao loptu u nebranjeni deo mreže.

U drugom delu igre  gosti u 63 minutu preko Miloševića proustili  idelanu priliku za izjednačenje,ali je udarac prohujao pored same leve stative gola domaćih.

Koinačnih 3: 1 na utakmci usledili su u 71 minutu igre, strelac je Smiljković koji je iz neposredne blizine lukavim udacem primorao Stankovića da po treći put vadi loptu iz mrežu.

Samo nekoliko minuta kasnije još jedna idealna prilika za domaće , kada se u šansi našao rezervista Nikolić, ali je udarac završio pored same stative  i šansa je otišla u nepovrat.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print