JugSport.net

sportski portal južne Srbije

KONFERENCIJA CENTAR ZONE PROTEKLA MIRNO

Doljevac: Narodna Bilbioteka  u Doljevcu bilo je meseto održavanja i druge zone. Posel Zone jug održana je i Konferencija klubova Zone centar na kojoj su bili prisutni svih 16 klubova

Dnevni red se takođe satojao iz šest tačaka tako da je dnevni red usvojen jednoglasno  od sve prisutne delegate klubova ovog ranga takmičenja.

Zatim su delegati upoznati sa sa Odlukama IO FS RIS-a za zonske lige.

Predstavljene su propozicije takmičenja  za takmičarsku 2022/23 godinu , kao i Kalendar  takmičenja za jesenji deo prvenstva koji počinje 13/14 avgusta a završava se 19/20 novembra bez jedno vanredno kolo.

Takođe delegati su upoznati sa Troškovnik FS RIS-a za period 01.07- 31. 12. 2022 godine.

Potom je došao n adnevni red ono što su svi delegati isčekivali a to je izvlaćenje parova za takmičarsku godini 2022/23 godinu i redosed broje je sledeći.

1.     Bukovik(Ražanj), 2. Napredak(Aleksinac), 3. Naša krila 1936(Belotinac) 4. Orljane (Orljane), 5. Mladost(Batušinac), 6. Mladost(Medoševac)m 7. OFK Niš(Niš)8. Pukovac, 9. Jedinstvo(GM), 10. Sinđelić  11. Palululac, 12. Rudar, 13. Deliski vis, 14. Morava(Žitkovac) 15. Malošište, 16. Svrljig

 

PAROVI PRVOG KOLA:

Ražanj: Bukovik – Jedinstvo(GM)

Aleksinac: Napredak- OFK Sinđelić

Belotinac: naša krila 1936 – Palululac

Batušinac: Mladost – Deliski vis

Medoševac: Mladost – Morava (Žitkovac)

Niš: OFK Niš- Malošište

Pukovac: FK Pukovac – Svrljig

Za delegata u Skupštini FS RIS-a izabran je većinom glasova predstavnik OFK Niša delegat  Miroslav Čukić koji će prestavljati Zona centar u  FS RIS.

Za predsednika Konferencije klubova iazbran je jednoglano  Bratislav Živić iz OFK napredak 1929 iz Aleksinca, koji će predsedavati Konferencijama klubova u naednoj takmičarskoj godini 2022 /23 godini.

Na kraju predstavnici FS RIS- asvim klubovima uručili sup o 5 fudbalksih lopti kao dar saveza za novu takmičarsku godinu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print