JugSport.net

sportski portal južne Srbije

LIDER LAKO DO BODOVA U LEBANU

ZONA JUG

RADAN- ŽITORAĐA 0:2 (0:0)

Lebane: Gledalaca 200. Sudija: Aleksandar Mladenović ( Bujanovac) 7. Strelci: P. Stojanović u 65, V. Stojanović u 83 (KU). Žuti kartoni: Živković, Cvetković ( radan), Ranđelović ( Žitorađa).

 

RADAN: Ivanović 7, Stoiljković 6, Cvetković 6, (Stevanović-), Živković 5,5 (Grozdanović -), Stojanović 7, Dojčinović 6, V. Stanković 6, Perić 5,5 Miloš Stanković 6, Kostić 6,( Vojinović -), Milošević 6,5.

 

ŽITORAĐA: Babić 7, Kitanović 7, Mladenović 6,5, Milošević 7, Jovanović 6,5, V. Stojanović 7, P. Stojanović 7, Ranđelović 6,5 ( Pavlović-), Lučić 7, Dinić 6, Arsenijević 6,5.

Igrač utakmice: P. Stojanović

U prvom delu nij ebilo golova, mreže su mirovale. U drugom delu sa dva pogotka lider na tabeli iz Žitorađe zasluženo nosi kući ceo plen. Već u 5 minutu gosti su mogi do voćstva kada je udarac Dinića sa nekoliko metara golman domaćih Ivanović odbranio. Samo 2 minuta ksnije još jedna kolosalna prilika za goste , ali je P. Stojanović sa nekoliko metara traljavo šutirao pored gola. Domaći naj idelniju priliku n autakmici imali su u 24 minutu kada je kapiten Miloš Stanković izbio sam pred Babića i umesto da uputi udarac na gol sa nekoliko metara, oklevao je i šansa je otišla u nepovrat.Tako se na odmor otišlo bez pogodaka mreže su mirovale.

Gosti prvi dolaze u voćstvo u 65 minutu P. Stojanović se odlučio na udaraca sa nekih dvadesetak merata, golman Ivanović je odbranio udrac ali je lopta udrila u desnu stativu i otkotrljala se u mrežu. Samo 5 minuta kasnije kpaiten domaćih Miloš Stanković ponovo izbija sam pred golmana Babića , uputio je udarac ali je babi loptu odbranio grudima i šansa j eotišla u nepovrat za poravnjanje rezultata.

Gosti prednost udvostručuju u 83 minutu igre. Milošević je u svom kaznenom protoru igrao rukom i sudija je bez oklevanja pokazao na belu tačku. Siguran izvođać bio je V. Stojanović i postavio konačnih 0:2 u Lebanu u fer i korektnoj igri u kojoj su gosti bili bolji za ta dva pogotka.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print