JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Bošnjačanima ni sneg nije prepreka za start priprema

 KOCIĆ OBAVIO PROZIVKU

Bošnjace: U Bošnjacu i pored visokog snežnog pokrivača, fudbalerima Jedinstva nije bilo prepreke da izađu na teren prekrvin snegom i odrade prvi zvanični trening, pod rukovodstvom šefa stuke Srđana Kocića, i njegovog pomoćnika Srđana Stojanovića.. Da se i za proleće organizuju ozbiljno govori podatak, da je prozivci prisustvovala kompletna Uprava kluba. Prozivcu su se odazvali 20 fudbalera na koje računa šef stuke bošnjačana.

U ovom zimskom prelaznom roku zasad je jedino ispsincu zatražio Milan Stojanović, koji će pokušati da pronađe novu sredinu. Pojačanja su Nikola Grozdanović jedan od najtaletovanih mladih fudabalera sa protora „ južne pruge“ koji je pristupio iz Radana -Lebane. Prozivci su prisustvovali i još dvojica novajlije Stefan Čuković iz Dinamo ( Vranje) i Aleksandar Milenković koji je psolednji put igrao u Slovačkoj. U planu su da do kraja priprema redove pojačaju sa još dva- tri igrača, kako bi stvorili još jaču konkurenciju za najbolji sastav tima za prolećni deo prvenstva.

O toku pripreama specijalno za naš portal šef stuke Srđan Kocić kaže: Jesenji deo prvenstva završili smo u gornjem delu tabele, što je po meni zajednički uspeh kluba u kojem sam šef struke. Igrački kadar je ostao isti, dobili smo tri pojačanja, pokušaćemo da dovedemo u naše redove još neko pojačanje. Uprava kluba je i ovog puta storila optimalne uslove za normalan rad. Celokupan tok priprema obavićemo na našem igralištu, koje će se uobičajeno sastojati iz tri faze. U planu smo da odigramo i nekoliko kotrolnih utakmica, ukoliko nam vremenski uslovi dozvole za to. Cilj nam je da ponovimo igru od jesenas, kako bi smo nesmetano ušli u samoj završnici prvenstva, ostarili svoj cilj , opstanak u ovom rangu takmičenja. Ubeđen sam da će ljubitelji fudbala u Bošnjacu i narednog prvenstva gledati utakmice ovog ranga takmičenja. Za vreme pripremnog perioda neće biti privilegovanih igrača. Svako će dobiti svoju priliku da se nametne i izbori mesto u timu, ali od samog početka nametnućemo oštar režim rada, kako bismo što spremnije dočekali start prvesvenih utakmica.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print