JugSport.net

21. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Pohod na nove medalje

Medveđa: Pod dirigentskom palicom isksunog trenera u karate sportu Milivoje Zlatkovića kratisti Jablanice iz Medveđe  krenuli su sa pripremama za ovogodišnja takmičenja koja im predstoje. Svakako perjanica kluba Nikola Mladenović koji je ove godine ponovo izabran za najboljeg sportistu Medveđe prednjači među njma. Prosto je njegovim kolegama je uzor u radu kako treba se posvetiti jednom sportu, koji traži mnogo odricanja kakav je karate sport.

Dosta je bilo odmora vreme je bilo da se krene sa pripremama jer predstoji mi velika iskušenja u ovj takmičarskoj godini. Želim nove uspehe i nove medalje na nastupima koja mi predstoje ove godine. Pored Međunarodnog turnira u Skoplju ima još tri značajna takmičenja. Prvo je Državno prvenstvo 23 marta u Novom  Sadugde branim titulu prvaka u borbama u svojoj kategoriji.

Potom me očekuje Evropsko prvenstvo aprila meseca u Mađarskoj, neznam tačno još uvek u kom gradu. Treće takmičenje je i moj  životni san odlazak na Svetskoj smotri u karte sportu u Las Vegasu ali sve to zavisi dali će lokana samouprava  u Medveđi imati pre svega sredstava  da odvoji za moj odlazak na daleki put.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print