JugSport.net

21. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Podela na ravne časti

Lebane: Gledalaca 300. Pomoćni teren.Sudija: Dušan Marek (Leskovac) Strelci: Ivanović u 48 za Radan, Danilo Stanišić u 66 za Pustu reku.

RADAN: D. Cakić, M. Ksotić, Stoilković, Krstić, Stamenković, Marinković, Smiljković, Mitrović, Stoicev, M. Stanković, Ivanović. Igrali su još:  M. Mitić, P. Cakić, Zarić, Milošević, Cvetković, Nikolić, Stojanović.

PUSTA REKA: S. Stanković, N. Petrović, Stojanović, L. Petović, Jovanović, M. Stojčić, Danijel Stanišić, A. Stanković, Miloš Đenić, Vidojević, Danilo Stanišić. Igrali su još: Aleksić, Janković, M. Stanković, M. Jovanović, S. Jovanović, Cvetković.

Premijerna prijateljska utakmica u Lebanu između domaćeg Srpskoligaša Radana  i Zonaša iz Bojinika Puste reke , završena je bez pobedinka. Oba pogotka viđena su u drugom delu igre, po jedan na obe strane.Ravnopravana , fer i korektna igra oba tima čitavog toka susreta.

U prvom delu igre nije bilo pogodaka igrali se dosta dobro, gde su se akcije smenjivale šas na jednoj čas na drugoj strani uz nekoliko izgledih prilika i pred jednim i pred drugim golom.

Oba pogotak viđena  su u drugom delu igre. Najpre su domaći  izvanrednim pogotkom Ivanovića , kada je preciznim udarcem sa nekih dvadesetak metara, poslao lotu u sam godnji levi ugao rezeviset na golu Bojničana Aleksića.

Desetak minuta kasnije nova prilika za Lebančane da prednost udvostuče. Sudija Marek je posle starta  Danijela Stanišića nad Mitrovićem pokazao na belu tačku. Udrac je izveo isti igrač nad kim je načinjen prekršaj ali je rezervni  golman Aleksić prozro njegovu nameru i udarac koji je išao i donji levi ugao uspeo da odbrani.

Konačnih 1:1 usledili su u 66 minutu igre. Odličan prodor po desnoj strani Miloša Đenića, koji je još bolje uputio centar šut a na pravo mesto se našao  Danilo Stanišić i sa nekoliko metara preciznim udaracem savladao  rezervnog golmana  domaćina M. Mitić.

 

Šefovi stuke Radana Goranb Đorđević i gostiju iz Bojnika Dejan Cenić mogu itekako biti zadovoljni onim što su pokazali njihovi puleni u ovom pripremnom periodu, kad je reč o fizičkoj izdržljivoti.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print