JugSport.net

24. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Tesno do pobede sa „sestrićima“

Lebane: Gledalaca 250. Sudija: Milenko Dimitrijević (Trstenik) 6. Strelac: M. Stevanović u 35 minutu. Žuti kartoni: M. Mitić, Cvetković (Radan), P. Stojanović, Perić, Ranđelović (Pukovac).

FK RADAN: M. Mitić 7, Stoiljković 7 ( I. Mitić -), N. Smiljković 7( Grozdanović-), Cvetković 7, M. Stevanović 7,5, Milošević 7, Momčilović 7, I. Stojanović 7 ( Dojčinović-), Nemanja Smiljković 7, M. Stanković 7, Ivanović 7

FK PUKOVAC: Stošić 6,5, Smiljković 6, P. Stojanović 6, Jovanović 6, Mišić 6, V. Stojanović 6,5, Todorović 5 ( Petković 6), Živković 5,5, Perić 6,5, D. Trajković 6, Ranđelović 6 ( Petković-).

Igrač utakmice: M. Stevanović

Po izuzetno sparnom vremenu za igru, akteri sureta su pružili svoj maksimum, tako da je igra bila ispod ranga takmičenja. Jedino vredno pomena u prvom delu igre je trenutak odluke o pobedniku. Igrao se 35 minut igre kada je dosuđen slobodan udarac iskosa sa desne strane za domaćina.

Slobodan udraca takozvani skraćeni korner izveo je M. Stanković. Na pravom mestu se našao mladi štoper domaćih Marko Stevanovič i preciznim udacem glavom savladao golmana gostiju Stošića. Ispostavilo se da je to bio pogodak , koji je odlučio pobednika u Lebanu.

U drugom delu gosti su imali više od igre, napadali ali stihiski tako da su domaćini dobrom i organizovanom odrbanom uspeli da sačuvaju minimalnu prednost. Beležimo po jednu priliku na obe strane. Najpre u 55 kada je M. Stanković odlično uposlio mladog I. Stojanovića, koji je oklevao i uputio udarac pored gola. Na drugoj strani u 77 minutu u prilici je bio Ranđelović stvorio priliku za udarac ali je to bilo traljavo, tako da je bio lak plen za golmana domaćih M. Mitića.

Već naredne subote Radanu predstoji gostovanje u Leskovcu, gde će se sastati sa novim Srpskoligašem GFK Dubočiom u košiskom deriju trećeg kola.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print