JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Staklarci” se raspšteli u Lebanu

RADAN – SFS BORAC 2:0 (2:0)

Lebane: Gledalaca 500. Sudija. Nemanja Mitrović( Prokuplje) 8. Strelci: M. Stanković u 2 i Stamenković u 45 min. Žuti kartoni: P. Cakić, Slavković, M. Stojanović ( Radan), Rajković (SFS Borac).

RADAN: D. Cakić 7, P. Cakić 7, Stamenković 7,5, Stevanović 7, Marinković 7,5, Ivanović 6 ( Đenić-), Mitrović 7 ( Slavković-), M. Stojanović 7 ( Cvetković-), M. Stanković 8, Stoicev 7, S. Kostić 7.

SFS BORAC:  Ostojić 6, Tadić 7, Nastasijević 6 ( Gajić 6), Jevtić  5 ( Milenković 6), Mirkailo 6,5, Vukajlović 7, Sibinović 5,5, Rajković 6,  Stojanović 6, Petrović-( Antonijević 6), Zlatković6.

Igrač utakmice: M. Stanković

Vredna pobeda Radana u igri sa vrlo dobrim “ staklarcima” iz Praćina, koji su se u Lebane predstavili kao dobar I uigran tim. Međutim naišli su na vrlo rapoložene za igru domaće igrače, koji su ih narolito u prvom dleu igre nadigrali u svim elementima fudbslake igre I zasluženo pobedili, pogotcim au prvom delu igre.

Već iz prvog napada na isteku drugog minuta, domačin je došao u voćstvo. Po desnoj strani je izvanredno prošao M. Stankovič, prevario nekoliko igrača, i iskosa sa desne starne poslao loptu u suprotan ugao, tako da je Ostojić bio kratak da spreči pogodak. U 19 minutu idelnu priliku za goste dođu do poravnjanja propsuta Sibinović koga je odlično na nekih 18 metara uposlio Petrović, ali je uputio udarac pored samog gola, tako je šansa otišla u nepovrat.

Igrao se poslednji minut prvog dela kada je posle jedne gužve pred golom gostuju  naj snalažljiviji bio odbranbeni igrač Stamenković i glavom poslao lotu iza leđa nemoćnog Ostojića, što s e do kraja susreta ispsotvilo da je to bio konačan rezultat na utakmci.

U drugom delu slabiji tempo igre, uglavnom se igralo  na sredini terena, kada tek u 70 minutu beležimo priliku Zlatkovića koji je šutirao pravo u dobro postavljenog golmana domaćih D. Cakića. Do kraja utakmice još jedna prilika za goste možda i najbolju na utakmici kada je Zlatković  bio ponovo u prilici šutirao, ali je pogodio okvir gola domaćih, odnosno desnu stativu.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print