JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Svetlost i Morava podelili bodove

ORLJANE – Fk Svetlost (B) – Fk Morava (VH) 1:1 (0:1)

Stadion: Sv. Jovan (Orljane) Sudija: Đorđe Tasić (Leskovac) 6,5 Strelci: Milić u 87. za Svetlost, Ž.Stanković u 42. za Moravu Žuti kartoni: Pavlović (Fk Svetlost) M. Stanković, Mihajlović (Morava)

Fk Svetlost: Stamenković 7,5, Marjanović 6,5 (od 46. Vučković 6,5) Ćirić 6,5 Pavlović 8, Tonić 7, Stevanović 7, Antanasković 7,5, Maksović 6,5, Petrović 6 (od 46. do 75. Vučurović 5,5 od 75. Milić 7). Babović 7, Vukadinović 7

Fk Morava: Stamenković 7, Pavlović 6, Bogdanović 6, Zlatanović 6,5, Aleksić 6,5, Cvetković 7, Stajić 6,5, Ž. Stanković 7,5, Mi. Stanković 7,5, Ma. Stanković 7, Veličković 7.

Igrač utakmice: Sreten Pavlović (Fk Svetlost) 8.

Lepu fudbalsku predstavu u režiji obe ekipe, pokvarilo je možda samo vreme, koje je i igračima i navijačima bilo najveći protivnik. Sparno vreme za igru dosta je uticalo na tok meča u prvih pola sata, međutim, posle perioda adaptacije u završnici prvog dela bolje su se snašli gosti i iz totalne ofanzive domaćih, razvili jednu polukontru koju je u gol pretvorio Žarko Stanković. Izabranici Dragana Stankovića – Šimija u drugi deo ulaze motivisaniji i borbeniji, te u drugih 45. minuta gledamo igru mačke i miša na sredini terena. Igrači Svetlosti su se propisno ispromašivali a sve je to golom u 87. kompenzovao novajlija Nikola Milić, donevši novi bod ekipi Svetlosti. Međutim, ostaje žal u redovima domaćina što nisu osvojili ceo plen, jer stiče se utisak, da su danas bili konkretnija i bolja ekipa na terenu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print