Kladioničari brojali do petnaest

Kako turnir odmiče, tako utakmice postaju sve zanimljivije na Vidovdanskom turniru „Lebane 2018“. Odigrane su utakmice drugog kola po grupama, gde su favoriti pokazali svoj kavalitet i beležili pobede.

Ekipa  „Sportska kladinonuca „Max –Bet“ nu A grupi  se iskupila za visok poraz u prvom kolu od ekipe  „Solidarnost“. Ovog puta su do vrha napunili mrežu ekipi „ Old Gold“  i pokazali da će ponovo jurišati na pobednički pehar. Postigli su čak 15 golova i prikazali kvaitetnu igru.

U drugoj utakmci A grupe „Solidarnost“ je zabeležila drugu za redom visoku pobedu. Ovog puta su pobedili sa 9:3 ekipu „ Roki- Trnas“ i učvrstili se na prvoj poziciji. Time su najavili da su već sad sigurni četvrtfinalisti na turniru.

U B grupi takođe su odigrana dva susreta: U prvoj utakmici ekipa „Vlada –Invest – skuteri“ su pobedom od 2:0 nad ekipom „Kokoda“ se učvrstili na prvom mestu. Ma da su za protivnika imali izuzetno kvaitetnu ekipu iz Bojnika.

Druga utakmica u ovoj grupi je odigrana između „ Anise Hem“ i „ Mija – Medveđa“  rezultat je 5:1 . Drugio za redom poraz Medveđa i prva pobeda „ Anise Hem“ u drugom kolu.

U predigri Seniora odigrane su i dve utakmice u kategoriji Mlađih Pionira „ FK Jedisnto je bilo bolje od „ Max- Bet“ rezultaom 7:2. Dok je u kategoriji Petlića FK Dubočica bila bolja od FK Radan pobedom od 5:1.

REZULTATI I TABELA SENIORA:

A GRUPA: „ Sportska kladionica „ Max – Det“    –  „ Old Gold“  15:4.  „ Solidarnost“ – „ Roki Trnas“  9:3. Slobodna je bila ekipa  „ Krčma kod Marka“. TABELA: 1. „ Solidarnost – 6 boda 2. Sportka klaidonica „ Max – Bet“ 3 boda. 3. „ Krčma kod Marka“ – 3 boda 4.  „ Old Gold“ – 0   5. „ Roki – Trans – 0.

B GRUPA: „ Vlada – Invest – skuteri „ – „ Kokoda „ 2:0. „Anisa Hem“ – „ Mija Medveđa 5:1.  Slobodna je bila ekipa  „ Telegra Forte“ . TABELA: 1. „ Vlada – Invest – skuteri „  6 boda 2. Telegra – Forte – 3 boda 3. „ Anisa Hem“ – 3 boda 4. Kokoda – 0. 5. Mija –  Medveđa -0.

RASPORED UTAKMICA ZA PONEDELJAK – 9  jul – 2018

18,00 Veterani: „ Alas M.S – 2         _ FK Radan

SENIORI  TREĆE KOLO:

18, 45:  „ Sportska kladionica „ Max – Bet“           –     „ Krčma kod Marka“

19,45:   „ Vlada Invest – skuteri „                            –      „ Telegra Forte „

21, 00 :   „ Old Gold“                                                  –       „ Solidarnost „

22,00 :      „ Kokoda“                                                   –     „ Anisa Hem“

Slobodne su u A grupi  „ Roki Trnas“ u B grupi  „ Mija- Medveđa.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net