JugSport.net

sportski portal južne Srbije

POBEDA DAR NOVOM SPORTSKOG DIREKTORU

JABLANIČKA OKTUŽNA LIGA ISTOK

MLADOST(B) – ZLOĆUDOVO 0:1 ( 0:1)

Batulovce: Gledalaca 300. Sudija: Danijel Tasić(Leskovac ) 7, Strelac: M. Zdravković . Žuti kartoni: Miloiš Mitić, F. Mitrović, L. Mitić ( Mladost), Marinković, Nastić, P. Ristić, N. Petrović (Zločudovo). Crveni kartoni: S. Stanković(Mladost  i A. Živković (Zloćudovo), u 9 minut.

MLADOPST(B): S. Stanković 6, Cakić 6,5, Tasić 6,5, Živković – , Miloš Mitić 7, Gorčić 6, Mitrović 6,5, Anđelković 7, L. Mitić 6,5, Aleksić 6,5, Milan Mitić 6 ( Milutinović 6)

ZLOĆUDOVO: Z. Stojanović 7,5, Radić 7, Marinković 7, Dimitrijević 7, Stamneković 6,5 ( Petković 7), Zdravković 7,5, Nastić 8 S. Stanković- , Nikolić 6,5, Ristić 7, Petković 7 ( Janković 7).

Igrač utakmice: Nastić

Batulovce: Dobri poznavaoaci fudbla na prostorima „južne proige“  pokazalo se danas da  ni sučajno ne ubrajaju Zloćudovo u jednog od najvećih kadidata da kroz baraž izbori plasman u Zona-jug. To su pokazali danas u Batulovcu gde su u duelu sa vrlo dobrom ekipom Mladosti uspeli da pobede minimalnim rezultataom 0:1 i još jednom pokažu da na gostovanju imaju granitnu odbranu koju je teško probiti  i takva organizovana igra u odbrani ih vodi ka cilju koji sam već predhodno  rekao.

Teška utakmica, borbena od samog početka  što je rezultiralo već u 9 minutu isključen jem A. Živkovića iz Mladosti i S. Stankovića iz ekipe Zloćudova, pa su tako oba tima čitavih 80 minuta igrali sa  igračem manje.

Trenutak odluke o pobedniku dogodio se u 37 minutu pogotkom  Zdravkovića, na asistenciju Nastića, što se do kraja utakmice ispostavilo da je to bio konačan rezultat utakmice: Pobeda koju igrači i uprava kluba poklanjaju novoimenovanom Sportskom direktoru Draganu Cvetkoviću „Krnji“ koji je preuzeo dužnost u klubu i povećao još više šanse za osvajanje prvog mesta  i prolaska u baražu za prvo mesto.