JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Sve zanimljiviji „petoparac“ u Lebanu

Odigrane su i utakmice trećeg kola  u kategoriji Seniora na Vidovdanskom turniru „Lebane 2018“ gde su kao i predhodne večeri, bile na programu četri utakmice, po dve iz obe grupe. Prikazan je dobar „ petoparac“ . Poseta na tribinama je bili zadovoljavajuća. Ona je sve veća kako se ulazi u završnicu.

U prvoj utakmci A grupe megdan su podelili „Sportska kladionica „ Max- Bet“ i „ „Krčma kod Marka“. Pobeda je savim zalsuženo pripala „Krčmi kod Marka“  koji su pobedili sa 5:2 i tako pobedniku prošlogodišnjeg turnira naneli drugi poraz u grupi. Druga utakmica u ovoj grupi odigrana je  između „ „Solidarnost“ i „Old Gold“ koju je „Solidarnost“ dobio sa 7:1 i tako i na trećoj utakmci za redom slavili visoku pobedu. Time su najavili najozbiljniju kadidaturu za osvajanje prvog mesta u grupi. Slobodna je bila ekipa „ Roki Trans“ u ovom kolu.

U B grupi prošlogodišnji finalsita  „Vlada Invest – skuteri“ nije  uspeo u trećem kolu da zabeleži pobedu. Remizirali su sa ekipom „Telegra Forte“  iz Niša 1:1.  U drugoj utakmci sastale su se dve ekipe  iz Bojnika. Bila je to najjepša utakmica dosad viđena na ovogodišnjem turniru u Lebanu. Pobed od 5:4 pripala je ekipi „Anisa Hem“ nad „Kokoda“  u poslednjim trenutcima i to iz nagomilanog prekršaja, kojg su izveli  i uspešno relizovali. U Ovoj grupi slobodna je bila ekipa „Mija- Medveđa.

Pre utakmice Seniora odigrana je jedna utakmica u kategoriji Veterana između FK Radan i  Alas- MS – 2 koja je završena rezultaom 5:1.

REZULTATI I TABELA SENIORA

A GRUPA   III KOLO:

1.     Sportska kladionica „ Max- Bet“ – Krčma kod Marka 2:5 2. Solidarnost – Old – Gold 7:1. TABELA:  1.Solidarnost – 9 bod. 2. Krčma kod Marka -6 bod. 3. Sportska kladionica „ Max- Bet „ – 3, 4. Old – Gold – 0. 5. Roki Trans – 0.

B GRUPA  III KOLO:

1.     Vlada – Invest  skupetri – Telegra – Forte 1:1.  2. Kokoda – Anisa Hem 4:5. TABELA:  1. Vlada – Invest skuteri  7 bod. 2. Anisa Hem – 6 bod. 3. Telegra Forte 4 bod. 4. Kokoda – 0  5. Mija –Medveđa – 0.

RASPORED  IV KOLA  ZA SENIORE – UTORAK 10 JUL –

19, 00 :  Old – God – Krčma kod Marka

20,00 : Kokoda       –  Telegra – Forte

21,00 : S. K. Max – Bet – Roki Trnas

22,00 : Vlada –Invest skuteri – Mija Medveđa

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print