JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PONOVITI POZICIJU NA TABELI

Zleginje: Pod budnim okom trenera Srbe Stankovića fudbaleri Vinogradara iz Zleginja se ozbiljno pripremaju za narednu takmičarsku sezonu, gde im je cilj da ponove uspeh iz prošlog prvenstva kada su osvojili petu poziciju na tabeli i bio je to istoriski uspeh za ovaj klub a o tome šef struke Srba Stanković sa ponosom kaže: Presrećan sam istoriskim petim mesetom na tabeli Zone zapad , a to sve zahvaljujući pre svega igračima , ali i svim aostalima koji su na bilo koji način pomogli klubu da se nađe na tako idelnoj poziciji na tabeli u društvo mnogo renmiranijih klubova.

Međutim da se vratimo na ono što predstoji u ovoj takmičarskoj godini kada Vinogradar želi da ponovo dobrim igrama se nametne fudbalskoj javnosti i plasira se visoko na tabeli koje garantuje opstanak. Zato su i dovedena određena pojačanja, dok je kostur tima sačuvan. Novajlije u klubu su Aleksandar Mitić ( Sloga-Ćićevac), Ivan Miletić i Nemanja Savić iz Majdevo/Kupci, igrači koji su nam hvalili za još bolji tim.

Da bi se što spremnije dočekalo prvenstvo zakazanae su i kontrolne utakmice koje imaju sledeći redosled: 23. jul: Župa- Vinogradar, 30 jula OFK Kopaonik – Vinogradar, 13 avgust Blagotin(Pojna)- Vinogradar, to bi bila ujedno i generalna proba pred početak prvenstva koje počinje 19 avgusta

Na kraju u ime naj čitanijeg sportskog portala juga Srbije poželimo ovom uzornom fudblskom kolektivu još bolje rezultate i da na stranicama našeg portala pišemo sve lepše od lepših vesti o ovom klubu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print