JugSport.net

sportski portal južne Srbije

LUŽNICI NE SMETA SPARINA

Babušnica: Fudbaleri Lužnice iz Babušnice članovi Zone istok pod voćstvom trenera Radivoje Manića sa pripremama su počeli 9 jula na bjihovom stadionu u Babušnici. Radi se žestoko po vrućini i svi igrači izvršavaju besprekorno naređenja šefa struke Radivoja Manić. Klub su zsada napustili golman Mihajlović i Vacić. Došli golman Jović iz Soko banje, Petrović iz Tanska Rajića, Lazar Jović iz Ozrena. Još uvek su u potragu za špic napdačem jednog veznog igrača koji nedostaje ekipi.

Prva kontrolna utakmica biće odigrana sa Rajka mItića 23 jula u Beloj Palanci, , zatim 30 jula sa OFK Brzim Brodom, , 6 avgusta sa Rajkom Mitićem u babušnici, a u potrazi su za još nekog protivnika do početka prvenstva 18 avgusta. Cilj kluba iz Babušnice je plsman među osam ekipe koje garantuje opstanak u novoformiranim zonama od narednog prvenstva koje će brojati po 12 klubova.

U im enaj čitanijeg sportskog portala juga Srbije poželimo ovom uzornom fudbalskom kolektivu da im se sve želje ostavre i da na stranicama našeg portala objavljujemo sve lepe vesti o klubu iz Babušnice.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print