JugSport.net

24. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Lebančanke pevajući iz Boljevca

Boljevac. Hala sportova. Gledalaca 100. Sudijski par: Danijel Nikolić- Milica Cvetković ( Leskovac). Sedmerci : Rtanj 1/1, Radan 3/3. Isključenja: Rtanj 18 min. Radan 12 minuta.

RK RTANJ: Kovačević, Maslovaković, Đorđević 1, Jeremić 6, Damjanović 5, Vojnić, Pavić  2, Miladinović, 7, Stanković, Savić 3, Jocić, Marjanović.

RK RADAN: Đorđević , Krstić 2, Natalija (Z) Stanković 4, Tošić, Natalija(N) Stanković 11, Marković, Anastasija Stanković 2, Tomović 4, Stoiljković, Marta Stanković 6, Mitrevska 1, Marjanović.

Igrač utakmice: Ntalija (N) Stanković

Briljntna pobeda rukometašice Radana iz Lebana na gostovanju u Boljevcu. Čitavog toka susreta  bile su apsolutni gospodar na terenu, tako da su zasluženo trijfovale sa šest golova razlike  u borbi za sam vrh tabele. Prvi deo sureta rešile su u svoju korist sa 5 golova prednosti (12:17) tako da su već tada stvorile opipljivu prednost za pobedom.

U drugom delu  rezultat je bio samo gol prednosti za Lebančanke ( 12: 13) tako da je na kraju  konačan rezultat na utakmici glasio 24:30. Intersantan podatak da su domaće rukometašice u oba dela susreta postigle po 12 pogodaka.

Najistaknutije pojedinke u domaćem timu bile su Miladinovićeva sa 7,  Jeremićeva sa 6 i Damjanovićeva sa 5 pogodaka . Dok u pobedičkom timu igrač utakmice Natalija (N) Stanković sa 11 golova, zatim Marta Stanković sa 6, i Tomović i Natalija (Z) Stanković sa po 4 postignuta pogotka. Rukometašicama Radana predstoji ponovo gostovanje u narednom kolu kada putuju u Svilajnac gde će za protivnika imati domaći Radnički.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print