JugSport.net

19. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Održana Izborna Skupština Sportskog saveza u Lebanu

Lebane: Uz prisustvo  15 delegata od ukupno 19 koliko broji Skupština Sportskog Saveza u Lebanu izbarano je novo rukovodstvo u narednom četvorogodišnjem mandatu. Posle  utvrđivanja dnevnog reda koji je imao šest tačaka , kao i od strane verifikacione komisji da ima potreban broj članova, jer se pozivu nisu  odzvali četiri delegata iz Košarkaškog kluba Radan, Šahovskog kluba, Planinarsko biciklističkog kluba, i Karate kluba Viktorija.

Skuptinu je otvorio sada već bivši predsednik Zoran Stanković koji je najavio drugu tačku dnevnog reda, pošto je  predhodno pozdravio sve prisutne delegate.   To je izbor novog predsednika u narednom četvorogodišnjem mandatu. Na predlog Dragana Đokića jednoglasno je izabran Dragan Cvetković . Pre nego što je preuzeo ulogu presedavajućeg Skupštine novoimenovani predsednik, Generalni Sekretar Miroslav Stošić  se javno zahvalio dosadašnjem predsedniku Zorana Stankoviću na izavrednoj saradnji i između ostalog rekao da mu je bilo zadovoljstvo što je radio sa njim.

Potom se novoimenovni predsednik SS opštine Lebane Dragan Cvetković obratio delegatima rečima: Pre svega da se zahvalim na poverenju koje ste mi vi delagati ukazali i da pozdravim medisku kuću Jugsport. Info koji su prisutni  i da im se zahvalim na prisustvu. Ono što je moj cilj  u narednom četvorgodišnjem madatu je da nastavimo tamo gde je dosad radio predhodni saziv. Da pokušamo da   rad unapredimo ako možemo. Pokušaćemo da u goste dovedemo ljude iz samog vrha Sportskog Saveza Srbije, čiji dolazak bi bio od velike koristi.

Potom je obelodanio njegove buduće saradnike kao članove Izvršnog i Nadzornog odbora. Članovi Izvršnog Odbora su: Dragan Cvetković-predsednik, Saša Živković-potpredsednik, Stefan Živković, Novica Cvetković, Milan Bogdanović. Članovi Izvršnog Odbora su: Nebojša Đorđević-predsednik, kao i dva člana Mihajlo Bogdanović i Nemanja Stoiljković. Na kraju Skupštine doneta je odluka po službenoj dužnosti da umesto dosadašnjeg predsednika lice koje će prestavljati I zastupati Sportski Savez optine  Lebane u APR-u bude novizabrani predsednik Dragan Cvetković.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print