JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Minimalcem u četvrtfinale Kupa

Bošnjace: Gledalaca 100. Sudija: Milan Mitić ( Leskovac) 9. Strelac: Stoiljković u 19 minutu. Žutih i crvenih kartona nije bilo.

JEDINSTVO: Mišić 7, Grozdanović 7 ( Grujić 7), B. Mitić 7, M. Stanković 7,5, Kostić 7, Đorđević 7 ( M. Mitić-), Ćuković 7, Jovanović 6,5 ( Jović 7), Marković 7,5, Đenić 7, Stoiljković 8.

GFK DUBOČICA: Đukić 7, Jovanović 6,5 ( Tončić-), Marjanović  6 (Petrović-), Stanojković 6 ( M. Stojanović-), Ristić 6, Stamenković 7, Marković 6, Selimović 6,5, Mitić 6, Đokić 7, Kostić- Milutinović 7.

Igrač utakmice: Vladimir Stoiljković

Po drugi put u poslednjih nekoliko sedmica fudbaleri Jedinstva bili su bolji od Leskovčane, ovog puta u Kup takmičenju na svom terenu u Bošnjacu. Posle početnog ispitavinja snage na terenu, već u 19 minutu pala je odluka o pobedniku. Gol odluke i plasman u četrtfinale Kupa obezbedio je Stoiljković  koji je preciznim udracem  savlado Đukića i do kraja utakmice se ispostavilo da je to konačan rezultat na utakmici.

Tek u samom finišu utakmice, kad su i jedna i druga ekipa krenule na  „sve ili ništa“  u periodu od 80 do 90 bilo je po par izglednih prilika i pred jednim i pred drugim golom, ali su golmani Mišić i Đukić bili na visini svojih zadtaka na ovoj utakmici. Najpre je Ivan Jović izbio sam ispred Đukića , imao otvoren put prema golu , ali je njegovu nameru prozro golman gostiju i zasutavio udarac. Potom je u prilici bio Ćuković , pa zatim Đokić je uputio izvnnredan udarac i podsetio na njegove mladalačke dane, kada je rešeto mreže protivnika.

Izuzetno fer i korektn igra oba tima, kako i priliči klubovima iz  Srpke lige. Jedinstvo je bilo bolje za taj jedan pogodak i zalsuženo ide dalje u Kup Jablaničkog okruga.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print