JugSport.net

sportski portal južne Srbije

NEGOTINSKI HAJDUCI ŽELE OPSTANAK

Negotin: Da bi se što bolje pripremili za prolećni start prvenstva gde ih očekuje grčevita borba za opstanak fudbaleri Hajduk Veljka iz Negodina sa pripreama su počeli još 23 janura uprokos lošim vremenskim uslovima. Za takav uspešan rad uprkos loših vremenskih uslova zbog zimskog perioda, nije im smetalo da komletan tok priprema odrade na svoj stadionu u Negodinu. Na prozivci su se broj igrača       pojavili mali broj igrače jedva petnaestak, ali je uprava kluba svesna bila da će taj brojati mnogo višeigrača odmah na početku prvih dana priprema. Radilo se u tri faze . U prvoj na sticanju psiho fizičke izdržljivost,i u drugoj rad sa loptom na  uigravanju taktičko-tehničkih zadataka, I treća faza kontrolne utakmice u pronalaženju najboljeg tima za prolećni deo prvenstva.

Među prvim pojačanjama pojavio se na treningu Uroš Manov iz BASK –Beograd, potom su pristigli u redove Hajduk Veljka Nikola Palurović – Jedinstvo-Kruševac, Jovan Anđelković- Radank-Surdulica Aleksandar Trajković -Radnički Svijalnac , Stefan Knežević-Timok 1919 Zaječar, Uroš Rusić- Sloboda Novi Kozarci, Marko Milovanović- Inostranstvo, Uroš Savić-Dunav Prahovo.

Klub  su napustili I uzeli ispisnice u potrazi za novoj sredini NIkola Arsenijević, Mihajlo Relić, Aleksandar Trifunov , Dragan Mirković, Novak Pavlović, Miloš Čuruvija I Uroš Đorđević.Prvom timu priključeni su I kadeti koji najviše obećavaju Uroš Stošić I Filip Rošić.

Prelazni rok I ako je bio zimski bio je po Negotince buran ali su po rečima trenera Ninića klub napustili oni koji nisu mogli da izbore mesto, dok su dovedena adekvatna pojačanja, tako da će Hajduk Veljko na proleće biti daleko jači I homogeniji tim nego jesenas. Pokušaće da se spase ispadanja iz Srpske lige istok.

Sa poripremnim periodom ja I kolega koji radi sa golmanima možemo biti zadovoljni I pored zimskih uslova radilo se izuzetno dobro I verujem da spremno dočekujemo start prvenstva 12 marata kada nam u goste dolazi jedan od kandidata za osvajanje prvog mesta Budućnost iz Popovca I biće to prilika da vidimo koliko smo spremni za dalji tok prvenstvene trke I dali smo kadri da izborimo opstanak. Verujem u ovaj tim I nadam se opstanku, a navijačima našeg kluba bih poručio da na utakmicama koje igramo kući dođu u što većem broju I svojim navijanjem fer I korektno pomognu da izborimo opstanka što je cilj svih nas u klubu od ekonoma do predsednika kluba

Što se tiče uslova za rad zahvaljujući pre svega predsedniku klba Bobana Dimitrijevića I ljude iz lokane samouprave na čelu sa predsednikom Vladimirom Veličkovićem imamo izvnredne uslove za rad I sve sportske rekvizite  za pripreme. To itekako olakšava rad I pripreme protiču bez problema  jer imate svu podršku od ljude od koje treba da je imate. Oni su odradili svoje sada je na nama da im se na proleće odužimo dobrim igrama I rezultatima koji će nas odvojiti od donji deo tabele bio je jasan šef struke Hajduk Velja Bratislav NInić

 

U zmskom prelaznom roku odigrane su sedam kontrlonih utakmica gde se nemogu pohavaliti nekom dobrim reuzultatima ali je cilj bio uigrati tim a ne pobeđivti reči su trenera ninića.

Zaječar: Timok- Hajduk veljko 3:0, Knjaževac: Timočanin – Haduk Veljko 4:0, Negotin: Hajduk veljko –Timok 2:1, Prahovo : Dunav – Hajduk veljko 1:1, Negotin. Hajduk veljko – OFK Slatina 5:2, Jagodina: GFK Jagodina_ Hajduk Veljko 5:0 Generalna proba  u Negotinu: Hajduk Veljko – RSK Rabrovo 5:2.

Nama na kraju ne preostaje ništa drugo nego da Hajduk Veljku poželimo u ime najčitanijeg sportskog portal jugoistoka Srbije  JUGSPORT.NET uspešan prolećni start dobre igre I još bolje rezultate I da se naredne godine nađu kao članovi Srpske lige-istok, gde im prema renomeu I kvaitetu I pripada mesto.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print