JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PODELA NA RAVNE ČASTI

 

PRIJATELJSKA FUDBALSKA UTAKMICA

FK RADAN-FK ČEKMIN 1:1 (1:0)

Lebane: Gledalaca100. Sudija: Danilo Spasić8Lebane). Strelci Dodić u 30 min. za Radan. P. Ilić u 85 za Čekmin.

RADAN: Kocić, Stoiljković, Vojinović, Milan Stanković, Milošević, Stevanović, Dodić, Cvetković, Nastić, Miuloš Stanković, Ilić. Igrali su još: Mirdzić, Z. Jumerović, Nikolić, Anđeljković, Miljan Stanković, B. Stanković, Kostić, M. Jumerović.

ČEKMIN:Dimitrijević, Ivanović, Ilić. Stoilković, Mladenović, Dimitrijević, Kostić, Cekić, Đorđević, L. Tasić, Mitić. Igrali su još: N. Tasić, Vukić, Nedeljković

 

 

Kvalitetna fudbalsa prestava jednog i drugog tima u kojoj su jedino nedostajali još pogotci ma da je za to bilo dosta  izglednih prilika. Šefovi struke Radana Dragaan Momirović i Dejan Stojanović mogu biti zadovoljni prikazanom igrom svojih ljubimaca. Gosti su prvi pripretili već u 5 minutu kada se u izglednoj prilici našao Mitić, golman Kocić je bio već nausptio svoj gol ali je u nameri da lobuje Mitić,  lopta završila pored gola.

Domaći posle nekoliko izglenih prilika u 30 mintu prvi dolaze u voćstvo a strelac je Dodić kojoji je iskosa sa desne strane uputio udarac, lopta je okrznula nekog od odbrane gostiju prevarila golmana Dimitrijevića i završila u mreži. Ujedno to je i bio rezultat prvog dela igre.Pošto je u 40 minutu Miloš Stanković promašio kazneni uidarac uputivši udarac preko gola posle , prekršaja Ilića nad Nastićem u kaznenom prostoru gostiju.

 

U drugom poluvremenu igralo se pokretljivo, borbeno i sa jedne i sa druge strane ali je do poravnjanja rezultata došlo tek u 85 minutu igre pogotkom P. Ilića. Koji se najbolje snašao u gužvi pred gol domaćih i sa nekoliko metara kroz šumu nogu poslao loptu u naebranjeni deo mreže rezerviste Mirdzića, što je i bio konačan rezultat na utakmici. Samo minut kasnije Miloš Stanković je iz slobodnog udarca za Radan, pogodio prečku i do promene rezultata nije došlo. Podela na ravne časti je najpravedniji ishod jer su oba tima pokazala borbenost i htenje za pobedu ali se igralo fer i korektno  i sa jedne i sa druge strane.

V. STEVANOVIĆ